Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Kiddo2 Saatlerinde Sürekli Arıza Ve İade Sorunu

15 Ekim 2024 18:35

2 adet Reeder marka kiddo2 akıllı çocuk saati satın aldım ve kutu açıldıktan sonra sim kartları taktım. Fakat cihazlarda şebeke ve internet problemi olmasının yanı sıra, cihaz kendi kendine kapanıp sürekli pin kodu istiyor. Buna istinaden mağazayı ziyaret edip ürün ile alakalı şikayetimi dile getirdim.

Anında değişim sağlandı fakat yeni açılan 2 ürün ile beraber toplamda 4 üründe de aynı arıza durumu söz konusu oldu ve bu durum bende haliyle markaya karşı güvensizlik duygusu oluşturdu. Ürünün ücret iadesi talebinde bulundum. 2 hafta sonra durumu merak edip aradığımda, ücret iade talebimin reddedildiği bilgisini maalesef öğrendim.

Satış sonrası alınan hizmet kalitesi her marka için önemli bir husus fakat asla satış sonrası hizmet alamıyorsunuz. Bozuk ürünü bir kere aldığınızda sürekli yenisi ile değişim hakkı sunuluyor fakat değişimi mağazada personel eşliğinde yapıyorum ve tekrar bozuk, tekrar inceleme ve değişim. Firma resmen müşteri ile dalga geçiyor.

04 Kasım 2024 23:00

Buraya ikinci şikayet yazışım Reeder markası ile alakalı.  Ekimin ilk haftası servise gönderdiğim ürün hala haftalardır tarafıma ulaşmış değil il Hakem Heyeti'ne ücret iadesi ile alakalı müracaatta bulunmam için servis formunun elime ulaşması gerekiyor maalesef son derece yavaş ve sorumsuz bir firma ile karşı karşıyayım markayı hiçbir şekilde hiç kimseye tavsiye etmiyorum! Ürünü servise ulaştığı tarih mesajı aşağıda paylaşıyorum 7 Ekim de servise ulaşmış fakat ben daha öncesinden gönderim sağlamıştım 4 Kasımdayız ve hala cihaz teslimi ile alakalı bir geri dönüş söz konusu değil sadece boş mesajlar tarafıma gönderiliyor

16 Ekim 2024 11:26

Bugün arandım fakat sonuç alamadım maalesef. İl Hakem Heyeti üzerinden çözüme ulaşmaya çalışacağım.

Emre

Sonuç nedir? İl Hakem Heyeti sonuçlandımı?

Ersin

Merhabalar evet dün tarafıma ulaştı hakem heyetinden tarafıma paranın iadesine istinaden karar çıktı. Hakkınızı bırakmayın bu gibi firmalarda ve haklarınızın bilincinde olun.

Lokman
07 Şubat 2024 13:40
Reeder Kiddo2 Akıllı Saat İade Problemi
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
21 Kasım 2024 15:37
Reeder Kiddo2 Saatlerindeki Bitmeyen Sorunlar!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Satın Alınan Akıllı Çocuk Saatinde Yaşanan Sorun Ve İade Sürecinde Karşılaşılan Zorluklar

Hakan
26 Mayıs 16:56