Restbet Güvenilir Bir Site Değil

Restbet Güvenilir Bir Site Değil
Orhan
20 Şubat 2024 01:11

Deneme bonusundan 194,25 TL kazandığım söylendi ve iki saat sonra hesabınıza tanımlanacağı belirtildi; ancak hesabıma herhangi bir ödeme yapılmadı. Çekim talebinde dahi bulunmamışken, bu kazancımla oyuna devam etmeyi planlıyordum. Ne yazık ki, hesabıma ödeme yapılmadığı için oyuna katılamıyorum. Bu durumdan dolayı şikayetçiyim ve sitenin güvenilir olmadığını düşünüyorum.

04 Mart 2024 00:24

Arkadaşlar çekim talebinde bile bulunmadığım deneme bonusundan kazandığım parayı diğer oyunlarda oynamak istedim fakat hesabıma bir lira bile geçmedi sebebini soruyorum askıya alındı diyorlar kazandığın para kadar yatırım yapman gerekiyor diyorlar maksatları insanlara bu hile ile yatırım yaptırmak mademki ben o parayı yatıracağım o zaman deneme bonusu saçmalığı ne işe yarıyor. Arkadaşlar bu site güvenli değil üçkağıtçı bir site itibar etmeyin

Eda
Eda

Aynı şekilde aldığım fs den 400 TL kazandım hesapta sıfırladılar oyuna devam edemezsiniz 400 TL yatırmanız lazım çekim için falan diyorlar ben çekmicem oynamak istiyorum dediğimde de maalesef falan dediler hiç güvenilir bir site değil ilk kez böyle bir şey gördüm akıllarınca bizden parayı alıp vermeyecekler

Coşkun
02 Mayıs 2024 05:30