Sedat
17 Mayıs 2024 16:58
profile profile profile
18 Mayıs 2024 10:52 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba iletişim bilgilerinizi yazar mısınız konu hakkında yardımcı olalım

Yorumlar (6)

Serpil
Serpil

Robo masaj aleti aldım. Fakat hiç çalışmadı. Bu Kadir Ezildi reklamı yapyordu. Aslında hiçbiri güvenilir değilmiş. İnandım aldım. Çok pişmanım. Ben emekliyim. Parayı sokakta bulmadım. Eğer iade almazsaniz. Tüketici hakem hey. Gideceğim. Lütfen masaj aletini alın. Ya da çalışan aletle değıştirin.

Mahmut
Mahmut

Firma çok ilgisiz. Telefonlara bakmıyorlar. Mailime cevap vermediler. 2kere mesaj attım geriye dönüş yapmadılar. Kendi sitelerinde videolarında yedek akü hediye yazmasına rağmen tek akü geldi. İşleri güçleri müşteri yanıltmak. Bu kadar ciddiyetsiz bir firmadan alışveriş yaptığım için çok pişmanım. Herkese bunu anlatacağım. Müşteri haklarına şikayet edeceğim.

Musa
Musa

Ya bozuk ya eksik gönderiyorlar müşteri hizmetleri diye bir şey yok zaten uzak durulması gereken ilk firma

İlknur
İlknur

Robo Türkiye firmasından masaj aleti aldım şarj kablosu çıkmadı ayrıca şarj girişi de bozuktu firmayı aradım ide edin denildi iadesini yaptım 17 ekimde hala ücret iadem yapılmadı 1089 TL sorunumla ilgilenmediler şikayet var a da yazdım hiçbir sonuç alamadım başkaları kandırılmasın yazık herkese de anlatacağım bu sorumsuzluğu

Fenerli
Fenerli

Aynen öyle bende akıllı gozlluk aldım paket ezik çıktı ve kamarası kirik geldi yetkililere ulaşamıyorum

Handan
Handan

Robo ev aletleri firmasından tırmanma aleti aldım ama 3. Binişimde pedalları çalıştıran tellerin dış kabloları parçalandı ve teller kopmaya başladı. Kesinlikle kullanılmaz halde mağduriyetimin giderilmesini ve ücret iademin yapılmasını istiyorum

Akü Takviye Özelliği Çalışmıyor Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Gelmiyor

Barış
27 Mart 22:31
Melih sonuçtan hiç memnun değil

İade Parası Gecikiyor Ve Müşteri Hizmetleri Cevapsız

Melih