Sudenaz sonuçtan hiç memnun değil

Sephora Advent Takvimi Sahte Site

20 Ocak 2024 11:33

Instagram'da dolaşırken karşıma 'Advent calender' diye bir reklam çıktı. Kutu seçilip hediye gibi gösteriliyor. '3 tahmin hakkınız var' deniliyor, birkaç kez seçtim ve hep ikinci seferde hediye çıktı. '60 TL'ye seti kazandınız' gibi ifadeler kullanılıyor. Sonra adres sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Kargo bilgileri için ve sadece online ödeme imkanı sunuluyor. Ben de dikkat etmeden bu alışverişi gerçekleştirmiş bulundum. Kart bilgilerim ile alakalı bir sıkıntı olacak mı diye korkuyorum lütfen bu sorunla ilgilenip çözümünü bulun.

profile profile profile
20 Ocak 2024 13:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Merhaba, Öncelikle güzel günler dileriz. Talepleriniz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Ancak bu süreç içerisinde sizi telefon yolu ile bilgilendirmeye çalışıyoruz fakat tarafınıza ulaşamıyoruz. İlginize ve anlayışınıza ayrıca teşekkür ederiz. Güzel Günler Dileriz Sephora Türkiye

Yorumlar (5)

Ceren

Kartınıza herhangi bir şey olmadı değil mi

Sudenaz

Kartımda bir süre işlem olmadı ancak hiç beklemediğim anda 1000 TL para çekildi siz önleminizi alın

Lale

Sahte

Nazan

Bilgi geldi mi internet sitesinin sahte olduğundan şüpheleniyorum bende

Sudenaz

Bana markamızla alakalı bir şey değil dediler markanın itibarına bakarsak bir özür ya da yaşadığım mağduriyet sebebiyle para iadesi isterdim sevdiğim bir markaydı kampanya olduğunu düşünerek siparişi vermiş bulundum

Zeynep
02 Ocak 23:33