Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Ayakkabıda Kalite Ve Garanti Sorunu

26 Kasım 2024 09:41

Merhaba, Skechers marka ayakkabıyı satın alalı 14 ay oldu. Ayakkabı deri kısmından 2 yerden yırtıldı, iç astarı her iki tekinde yırtıldı ve demir materyallerinde solma meydana geldi. Bu şikayetlerle incelenmesi için gönderdiğim ürünüm, kullanım hatası olarak reddedildi. Deri yırtılması nasıl bir kullanıcı hatası olabilir? Üstelik 1 yıl gibi bir sürede. Biz kullanıcı olarak marka ayakkabılara sağlamlık ve garanti için ücret ödüyoruz. Böyle olmasa herhangi bir ayakkabı da zaten 1 yıl dayanıyor. Ayrıca çok daha az ödeyerek. Bu ayakkabıya 14 ay önce 3600 TL ödemişken reddedilen cevabı anlamıyorum. İlla Tüketici Mahkemesi'ne mi gitmeliyiz? Garanti süresi 2 yıl olan ürünün red cevabı verilmesi ve firmanın müşteri memnuniyeti ilkesini göz ardı etmesini anlamıyorum. Bu demek oluyor ki firma ürettiği ürünün arkasında durmuyor. Öyleyse tercih sebebi olamayacak. Şikayetimin tekrar değerlendirilmesini talep ediyorum.

26 Kasım 2024 10:17 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Bahar
29 Kasım 2024 14:30

Firma hiçbir şekilde iletişime geçmedi, şikayeti yok saydı. Bir daha asla almayın ve aldırmayın. Lakayıt bir firma, iletişim kurmak sorunu dinlemek, çözüm hiçbir şekilde yok. Siz daha çok müşteri kaybedersiniz.

Şilan
15 Aralık 2023 16:56
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
15 Ekim 2023 21:26
Skechers 1 Ay Gibi Kısa Bir Sürede Ayakkabının İç Astarının Yırtılması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 10:28
Garanti Sürecinde Haksız Kullanıcı Hatası Kararı
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
29 Ocak 2024 11:19