Samet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 20:48

10.05.2024 tarihinde Marmara Forum Sneaks Up mağazasından satın aldığım 'New Balance 9060' model ayakkabının, toplamda 1.5 ay süreyle kapalı spor salonunda kullanılmasına rağmen, süet kısmında belirgin renk bozuklukları, sağ tek ayakkabının iç kısmında yırtık ve kauçuk tabanı ile süet kısmının birleştiği yerlerde de beyaz leke şeklinde hasar oluşmuştur.
Ayakkabının 2 yıl garanti süresine sahip olduğunu bilerek, durumu mağazaya ilettim ve merkez depoya incelemeye gönderilmesini istedim. Ancak, marka tarafından yapılan inceleme sonucunda, 10 iş günü içerisinde red kararı verilerek ayakkabının tekrar bana verilmesi istendi. Sneaks Up markası, sorunumu detaylı bir şekilde incelemekten kaçınarak, mağduriyetim için fikir beyanı bile oluşturmamıştır. Bu durum, yasal haklarımın ihlali anlamına gelmektedir.
Yaşadığım sorun ve marka (Sneaks Up) tarafından verilen red kararıyla ilgili olarak, gerekli belgeleri ve fotoğrafları sisteme yükleyeceğim. Bu süreçte yaşanan mağduriyetimin giderilmesi için gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

profile profile

Feyza
Feyza

Buradan da bir çözüm çabasına girmediler anlaşılan. Ben de bir ümit yazmıştım ama çok umutlanmayayım demin beri aşağı yukarı aynı sorunlar ve aynı ilgisizlik şikayetlerini okuyorum.

Özgül
29 Ekim 2024 15:04
Garanti Sürecinde Nike Air Max 270 Mağduriyeti
Melih sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 12:36
Sneaks Up Garantili Ürün İnceleme İlgisizliği
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 22:38