Burak sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Teslimat Ve İletişim Sorunu: Çözüm Arayışı

19 Aralık 2024 15:34

Cepte şok uygulamasından her hafta sipariş veriyordum. Son siparişimde aldığım 12x tuvalet kağıdı teslim edilmedi, sonradan fark ettim. Önceden ürün teslim edilemiyorsa hesaba iade ediliyordu. Bu sefer iade edilmedi ve teslim edildi olarak gözüküyor. Sorun şurada; karşımda muhatap yok. Sipariş verdiniz eksik teslim edildiyse bir şey yapamazsınız. Teslim edilmediyse bir şey yapamazsınız. Karşınızda muhatap yok. Gelip bir umut Şikayetvar'a yazıyorsunuz. 100 lira önemli değil de can sıkıcı bir durum yaşandığında ben nasıl çözüm bulacağım?

19 Aralık 2024 16:04 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

24 Aralık 2024 00:20

Hiçbir geri dönüş yapılmadı, arama yapılmadı. Ne iade, ne ürün teslimi yapıldı. Her hafta sipariş veriyordum fakat uygulamayı kaldırdım ve bir daha sipariş vereceğimi düşünmüyorum. Karşıma muhatap bile yok.

29 Aralık 2024 17:13

Şikayetvar'dan mesaj geldi, sorununuz çözüldüyse tıklayın diye... Adamlar Şikayetvar'a ilgili ekibimize iletiyoruz diye yazıp kaçtı. Ne arayan, ne soran var. Fazlasını da beklemiyordum.

05 Haziran 2024 13:38

19 Ekim 2024 19:26

15 Temmuz 2023 21:59
Mehmet sonuçtan memnun

04 Ağustos 2023 20:37
"Ücret iadesi tarafıma ulaşmıştır. Şikayetimi kapatıyorum. Teşekkürler..."
Burakhan sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 11:09