Market Çalışanlarının Haksız Suçlamaları Ve Saygısız Davranışları

21 Aralık 2024 00:53

Şok Market yetkililerine,

Market yeri: Mardin Kızıltepe
Şube kodu: 3841

14 yaşındaki kuzenimle marketinizde alışveriş yaptığımız sırada büyük bir haksızlıkla karşılaştık. Kuzenim bir ürünün (Dubai çikolatası) fiyatına baktıktan sonra yine bir yere bırakarak marketten çıktı. Ancak hemen ardından 40'lı yaşlardaki erkek çalışanınız, kuzenimi arkadan sert bir şekilde kolundan çekerek içeri götürdü ve ürünü aldığını iddia etti. Oysa ürün hâlâ reyonda duruyordu.

Durumu netleştirmemize rağmen çalışanınız özür dilemek yerine kuzenime “Ha aldın, ha başka yere bıraktın” diyerek suçlamalarına devam etti. Ardından bir kadın çalışan (esmer, siyah saçlı) da olaya dahil oldu ve kuzenime “Ben gördüm, sen aldın!” şeklinde ithamlarda bulundu. Kuzenim suçsuz olmasına rağmen her iki çalışanın hakaret ve suçlamalarına maruz kaldı, ayrıca bu süreçte rencide edildi. Özür beklediğimizi ifade ettiğimizde ise alaycı tavırlarla karşılaştık ve çıkarken gülerek dalga geçtiler.

Çocuklara yönelik bu tür kaba ve saygısız davranışların kabul edilemez olduğunu düşünüyorum. Kuzenim henüz 14 yaşında bir çocuk. Şiddete meyilli ve haksız yere suçlayan kişilerin müşteriyle birebir çalıştığı bir pozisyonda olmaları son derece rahatsız edici. Gereğinin yapılmasını ve bu tür olayların tekrar etmemesi için önlem alınmasını talep ediyorum.

Saygılarımla.

21 Aralık 2024 09:07 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Yetkili birime şikayetiniz iletilirken kişisel bilgilerinizin (ad, soyad, iletişim numarası) paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Şok Markette Müşteriyle Kavga Eden Şok Market Personeli

04 Haziran 2024 16:54

Şok Markette Erkek Çalışanların Ayrımcı Ve Kaba Tutumu Mağduriyet Yaratıyor

08 Eylül 2025 19:52
sok-markette-erkek-calisanlarin-ayrimci-ve-kaba-tutumu-magduriyet-yaratiyor-1.jpg
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi Karşısı Şok Market Çalışanlar

26 Temmuz 2024 10:54
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 13:48
Şadiye sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 18:07

Şok Marketler Kategorileri