Şok Marketler 8.45 Mağazanızın Önündeki Meyve Stantta Poşete Doldurdum 10 Atsaydı O

27 Nisan 2024 22:38

Saat 08:45'te mağazanızın önündeki meyve standında meyve seçip aldım ve poşete doldurdum. İçeri girmek istedim; ışıklar hepsi açık, meyve standı faal, ancak kapı kilitliydi. Kapıya tıklattığımda bir çalışan geldi ve 'Kapalıyız.' dedi. '10 dakika var.' dememe rağmen yine 'Kapalıyız.' yanıtını aldım. Kapıda açılış saati olarak 09:00, kapanış saati olarak 21:00 yazıyor. Bunu bir yana bırakırsak, eğer dışarıdaki meyve standı kapalı olsaydı, bu kadar meyve seçmezdim ve kapalı olabileceğini düşünürdüm. Bu mağaza yeni açılmış ve yol üzerinde bulunuyor; açıldığından beri neredeyse her şeyi bulabileceğiniz bir yer olarak tercih ediyordum. Yolumun üzerinde olduğu için oradan alışveriş yapıyordum. Yukarıda başka mağazalar olmadığı için, böyle bir durumla karşılaşacağımı düşünseydim, aşağıdan başka bir yerden alışveriş yapardım. Bence açılış ve kapanış saatlerine daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Benim bir müşteri olarak düşüncem bu. Umarım dikkate alırsınız.

27 Nisan 2024 23:08 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, İyi günler dileriz.

27 Nisan 2024 23:11

Trabzon Ortahisar soğuksu daki yakın zamanda açılan şok

27 Nisan 2024 23:13

Anacadde üzeri

27 Nisan 2024 23:37

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için mağaza kodu veya mağaza adını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Kapanış Saatine Uymayan Şube Ve Saygısız Personel

04 Şubat 2025 21:41
Kapanış Saatine Uymayan Şube Ve Saygısız Personel
Berfin sonuçtan memnun değil

07 Şubat 2024 16:27

20 Mayıs 2024 10:35
Şok Marketler Açılış Saatinden Hep Geç Açılması
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şok Doğanbey TOKİ 465 Kodlu Mağazanız Hakkındaki Şikayetim

17 Mart 2024 17:22
Zühre sonuçtan çok memnun

25 Haziran 2023 22:11
"Yetkili kişi beni arayarak bilgilendirme yaptı, gereken yapıldı. Teşekkür ederim"

Şok Marketler Kategorileri