Adem sonuçtan memnun

Çifte Abonelik Şoku: Yanlış Yönlendirme Ve Ekstra Ücret

26 Ekim 2024 17:22
Adem'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Turkcell Superonline aboneliğimi iki sene önce yapmıştım ve 21 Ekim 2024 tarihinde son buldu. 20 Ekim tarihinde bana ait Superonline sayfam üzerinden bana sunulan tekliflerden 1 yıllık taahhütle aboneliğimi yeniledim ve beni arayarak kurulum için geleceklerini söylediler. Ben de zaten kurulumum var, gelmenize gerek yok dememe rağmen cihaz değişikliği olacak, o sebeple geleceklerini söylediler ve gelip değiştirdiler. 26 Ekim'de 5325220000 numarasından arayan bir bayan iki aboneliğim olduğunu söyledi. Ben de böyle bir şey olamayacağını söyledim ama maalesef eskisini iptal etmeden yeni abonelik yapılmış ve haberim olmasa onun için de aylık fiyatlama devam edecekti, şimdi kapattırdım. Buna rağmen 100 TL ücret çıkıyor. Müşteri hizmetleri de yardımcı olmadı, herkesin okuyup yeni abonelik yaparken dikkat etmesini istiyorum.

26 Ekim 2024 17:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

28 Ekim 2024 14:46

Merhaba Adem Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Adem

13 Kasım 2024 19:46

30 Eylül 2023 15:24
Ali sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2025 14:55
"Sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim."
İrem sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 16:07

Superonline Kategorileri