Sümernet Fçm Superonline Tutarsız Fiyat Ve Sözleşme

02 Mayıs 2024 23:49

Superonline internet sağlayıcısı, farklı numaramız ile iletişime geçip sınırsız paket için 12 ay taahhütte bulunmamız karşılığında ilk 6 ay için 250 TL, ikinci 6 ay için ise 320 TL olacak şekilde fiyat sundu. İnternetin kotalı olmasının yanı sıra aktivasyon ve kurulum ücretleri de bize ödetildi. Anlaşmanın yüz yüze yapılmış olması bahane edilerek, elimizde delil olmadığı ve görüşme yapılan kişi ile sözleşme yapılan kişinin (eşim) farklı olduğu belirtildi. Superonline, görüşme kaydının olmadığını, bu yüzden firmanın durumdan haberdar olmadığını ifade etti.

03 Mayıs 2024 07:39 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

03 Mayıs 2024 12:06
06 Mayıs 2024 10:57

Merhaba İlknur Hanım, Konu ile ilgili gerekli incelemeler tamamlanmış ve 03.05.2024 'de ilgili ekibimizce bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline.

22 Ağustos 2023 10:27
Superonline Fiyat Değişikliği Sonucu Anlaşmazlık

02 Mayıs 2025 15:29
Turkcell Superonline Kampanya Vaadiyle Yapılan Taahhüt Sonrası Beklenmedik Fatura Şoku
Betül sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 15:12

19 Ocak 2024 00:30