Ümit sonuçtan çok memnun

03 Aralık 2024 12:16
Ümit'in Teşekkür Mesajı
“Neticesinde sözleşme iptali ile sonlandırılan bir süreç oldu. Mutlu değilim çünkü interneti aylarca sorunlu kullandım.”

61661074 numaralı Superonline abonesiyim. Bana 50 Mbit hızda internet için 2 yıl taahhütlü 480₺ civarı aylık fatura karşılığı internet hizmeti vereceğini beyan eden şirket 2.6 Mbit hıza düşen internet hizmeti için defalarca arıza kaydı açmama rağmen internet hızında ve istikrarında gelişme kaydedemedi. Tüm bu süreç içinde yüksek hız interneti için ödediğim bedeli düşürmek/ iade etmek seçenekleri yapmadığı gibi faturayı artırma teklifinde bulundu. Verilen hizmetin ayıplı hizmet olduğu için cayma bedeli yansıtılmadan sözleşme iptali talep ettim. Benim internetimi anında keserek 2494₺ cayma bedeli yansıtıldı. Hizmetin kalitesinin bu kadar düştüğü Turkcell Superonline şirketini kınıyorum. Hizmet verip bedelini almak varken insanları vermediği hizmet ile oyalayıp cayma bedeli ile kazanç sağlama peşine düşen bu firma benim nezdimde itibarını düşürmüştür. Tüm toplumun da bu yapılandan haberdar olabilmesi için şikayetlerine devam edeceğim.

03 Aralık 2024 12:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

04 Aralık 2024 10:23

Merhaba Ümit Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Ümit
13 Aralık 2024 13:29

Sorunum Şikayetvar ve kişisel itirazlarım neticesinde çözüme ulaştı. Haksız talep edilen fatura düzeltildi, interneti istikrarsız ve düşük hızlarda sağlayan Superonline hatasını/yetersizliğini kabul etmiş olacak ki taleplerime olumlu yanıt vererek sözleşme feshedildi. Lakin burada dikkat edilecek asıl konu Superonline hizmeti vaatler ile satıyor sağlayamadığı hizmeti ise çözmek yerine zaman geçiriyor ciddi faturalar ödetiyor. Hizmet kalitesi değil bu. Gerçeklerin bilinmesi bilinçli tüketici için önemli. Bu platform aracılığı ile hem şikayet çözümü hem de sosyal bilinçlenmeye aracılık edenlere teşekkür ederim.

Ümit
03 Şubat 16:48

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Superonline İnternet Hızım Vaat Edilenin Çok Altında Ve Sorunlar Çözülmüyor

28 Ağustos 09:34

Taahhüt Bozma Bedeli Ve Düşük Hız Mağduriyeti

10 Temmuz 12:38
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Taahhüt Edilen Hız Sağlanmadı Ekstra Ücretler Yansıtıldı

24 Haziran 18:38
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 21:26
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 17:34
Superonline Kategorileri