Talha sonuçtan memnun değil

Sürekli İnternet Kesintileri Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Sürekli İnternet Kesintileri Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
10 Aralık 2024 11:08

1 ay önce evimize Superonline internet bağlattık. 1. Haftamız teknik ekiplerin hatasından dolayı kullanamadan geçti. O sorun düzeltildi 1 hafta kullandık. Bu seferde altyapı arızası dediler 2 haftadır evimizde internet kullanamıyoruz. Home office çalışıyorum. Rezil olduk. Telefon faturalarımız kabardı. Superonline'ı arıyoruz. Talep açıyorlar. Hiçbir şey değişmiyor. Bunun maddi kısmınıda karşılamıyorlar. Birkaç günlük bir kesinti olsa kabul edilebilir fakat 2 haftalık bir kesintinin kabul edilebilir bir yanı yok. Buradan sonra da büyük ihtimalle CİMER'e şikayette bulunacağım.

10 Aralık 2024 11:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

11 Aralık 2024 09:33

Merhaba Talha Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Talha
Talha
11 Aralık 2024 12:00

Merhaba, Bu konuşmayı çok kez gerçekleştirdik. Büyük ihtimalle internetsiz 3. Haftaya geçiş yapacağız. Ekiplerden geri bildirim gelmiyor, geleceğini de düşünmüyorum. En azından internet kesintisinin sebebini söyleyebilirseniz çok iyi olur.

Aydın sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 13:34

18 Mart 2025 21:16
Zarife sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 19:14
Superonline 11 Gündür İnternetsiz Evde Home Office Çilesi
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 13:44
Okan sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 16:38

Superonline Kategorileri