Selami sonuçtan memnun

Turkcell Superonline Geçişinde Büyük Hayal Kırıklığı

01 Aralık 2024 10:58
Selami'nin Teşekkür Mesajı
“Cayma bedelsiz olarak aboneliğimi sonlandırıldığı için markanızla en azından dostça ayrıldık. Teşekkürler...”

18/12/2024 tarihinde Turkcell Superonline'a geçtim. 25/11/2024 tarihinde internetim kesildi. Turkcell Superonline müşteri hizmetlerini aradığımda arızanın Türk Telekom kaynaklı olduğunu söyleyip durdular. Apartmanında tüm komşularında internet var. Herkes Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Bir tek benim internetim yok. Evime gelen uç değiştirilse sorun çözülecek. Türk Telekom abonesi olsaydım ertesi gün sorunum çözülürdü. Turkcell Superonline'a geçtiğime pişmanım. 12 günlük abonesi olduğum halde abonelik iptali için 5600 TL istiyorlar. Yoksa 1 dakika bile durmazdım.

01 Aralık 2024 10:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

02 Aralık 2024 11:34

Merhaba Selami Bey, Bağlantınızın kontrolü için ekiplerimize iletilen arıza kaydınızın genel arıza aşamasında olduğunu görüyoruz. Ekiplerimizin müdahalesi tamamlandığında alınacak aksiyon hakkında size detaylı bilgi vereceğiz. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

02 Aralık 2024 17:41

13 Ağustos'ta başlayan ve 8 Aralık'ta bitmesi planlanan bir arıza (sebebi fotoğrafta yazıyor) Umarım 8 Aralık'ta biter. Yoksa ayıplı hizmetin iptali için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

02 Aralık 2024 17:57

Bugün sizinle olan aboneliğimi kapatabilsem. Başvuracağım herhangi bir internet servis sağlayıcı yarın benim evime internet bağlayabilecek. Siz neden aynı yöntemi kullan mıyorsunuz? Tekrar söylüyorum, apartmanımda sizin de kullandığınız Türk Telekom altyapısını kullanan 8-9 evde internet var. Aboneliğimi cezasız feshedin. Başka internet servis sağlayıcıya geçeyim.

11 Aralık 2024 12:49

Cayma bedelsiz aboneliğimi iptal ettiler. En azından dostça ayrılmış olduk

11 Aralık 2024 12:51

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 01:14

16 Aralık 2024 13:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 22:14

10 Kasım 2024 00:39
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 22:34

Superonline Kategorileri