Saadet sonucu yetersiz buldu

Turkcell Superonline Sözlü/yazılı Onayım Olmaksızın Sözleşme

17 Mayıs 2024 18:16

Turkcell Superonline internet için bina altyapı sorgulama ve yeni abone teklif bilgileri talebime karşılık iletilen teklife hemen yanıt vermek istemedim. Eşime bilgileri aktarmak ve ortak bir karar vermek istedim. Çekimser kaldığımı anlayan görevli, düşünme süresi için ön teklif hazırlayalım, sizi aradıklarında son kararınızı söylersiniz dedi. Sözleşme hazırlanmamasını ve onayımın olmadığını söylememe rağmen, telefonu kapattığımda gelen mesajla dijital sözleşmenin oluşturulduğunu görünce, rızam dışında hazırlanan bir sözleşme olduğunu ilettim ve bütün işlemlerin iptalini istedim. Aynı gün iptal talebini ilettim ve kurulum için arayan kişiye, kesinlikle rızam dışında olduğu için kurulum istemediğimi ilettim. Ön teklif diye bahsettiğiniz yalan beyan konusunda, müşteri numarası oluşturma ve ne sözlü ne de yazılı rıza beyanı olmadan sözleşme yapma konusunda hızlısınız! Onayım olmadan oluşan aboneliğin iptalinin (hiçbir bedel ödemeden) ve kesinlikle kurulum yapılmaması konusunda aynı hızla işlem yapılmasını ve mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

profile profile
17 Mayıs 2024 18:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

18 Mayıs 2024 11:16

Merhaba Saadet Hanım, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 16.05.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size kurulum iptalinin sağlandığı yönünde bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

23 Ağustos 2023 16:57
Firat sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 15:09
Osman sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 16:16
Şahap sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 15:49
Yiğit sonuçtan çok memnun

24 Mart 2025 20:26
"Öncelikle gelen ekip arkadaşlarına teşekkür ederim. Sorunumu çözdüler kurulumu yaptılar."
Kurulum Randevusuna Uyulmaması Ve İptal Talebi

Superonline Kategorileri