Uzun Süreli İnternet Kesintisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

04 Kasım 2024 21:32

Turkcell Superonline'dan hizmet almaktayız, Bursa'nın Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi'nde oldukça merkezi bir konumda teknik bir arızadan kaynaklanan internet kesintisi mevcut. 3 günden uzun süredir kesinti yaşanmakta olup, çözümlenme süresini öğrenmek amacıyla müşteri hizmetlerini her aradığımızda tarih ve saat ileriye atılmaktadır. Vaat edilen sürede hiçbir şekilde internet bağlantımız sağlanamamış olup teknik arıza çözümlenememiştir. 3 günü aşkındır mağduriyet yaşamaktayız, konuyla ilgili yetkililerin arızayı takip ederek süreci hızlandırmaları önem arz etmektedir. Yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi ve kullanamadığımız internetimizin fatura ücretinden düşülmesini talep etmekteyiz.

04 Kasım 2024 21:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

05 Kasım 2024 14:45

Merhaba Emre Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

6 Gündür Süren İnternet Kesintisine Çözüm Bulunmuyor

23 Ekim 2025 23:29

13 Ocak 2025 20:53

Sürekli Kesilen İnternet Eğitim Ve Günlük Hayatımızı Aksatıyor

28 Ekim 2025 21:54
surekli-kesilen-internet-egitim-ve-gunluk-hayatimizi-aksatiyor-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli İnternet Kesintisi Ve Fatura Mağduriyeti

29 Mayıs 2025 14:58