İade Sürecinde Eksik Ürün Ve İletişim Sorunları

02 Aralık 2024 14:58

Trendyol Milla'dan vermiş olduğum 4 parçalık ürünlerimi beden uyuşmazlığı sebebiyle geri iade talebinde bulundum. Ürünleri tek paket halinde olduğu gibi geri bantlayıp Sürat Kargo Sancaktepe - Yenidoğan şubesine teslim ettim. 2 ürünün iadesi gerçekleşirken, diğer 2 ürün eksik gönderildiği için iadesi reddedildi.
Bunun üzerine Trendyol müşteri hizmetleri ile görüştüğümde benden amber teslim fişi ibraz etmemi istediler. Yenidoğan şubesine gidip bu fişi istediğimde ise yetkililer böyle bir işleyişlerinin olmadığını, amber teslim fişinin sadece kapıda iade olan gönderilerde verildiğini söyleyerek resim olarak eklediğim fişin aynı görevi gördüğünü belirtip onu verdiler. Bunu Trendyol Milla'ya ibraz ettim ancak sonuç yine olumsuz ve herhangi bir açıklama yapılmıyor!
Kargonun bana gönderildiği zaman olan ağırlık bilgilerini, gönderirken ağırlık bilgileri ile karşılaştırmak amacıyla talep ettim ancak onu da söylemiyorlar!
Aktarım merkezi olan Sürat Kargo Akse şube ile görüşmem gerektiğini ilettiler ancak bu şubenin hiçbir şekilde irtibat numarası yok ve de müşteri hizmetleri de iletişim bilgileri paylaşamayız diyorlar!
Trendyol Milla gerekirse yasal yollar ile kargonun açıldığı an bulunan kamera kayıtlarını isteyebilirsiniz deyip aradan çekiliyor. Yani ne Trendyol ne de Sürat Kargo yardımcı olmuyor ama ben iade etmiş olduğum halde paramı alamıyorum!
Ayrıca Sürat Kargo Akse şubesi ile ilgili benim yaşamış olduğum olaya benzer bir sürü şikayet kaydı var! Ürünlerimin kargo şirketi tarafından eksik teslim edildiğini düşünüyorum!

Fatmagül sonuçtan hiç memnun değil

Fatmagül
12 Şubat 2025 01:25
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 02:43
Esra sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 13:51
Sürat Kargo Ürünümü Kaybetti Ve Cevap Vermiyor