TCL Electronics TCL Klima Sorunu

30 Haziran 2024 12:14

TCL marka klima satın aldım, en üst model olan T-Pro 24000 BTU. 27 Haziran'da kuruluma geldiler, klimayı kurdular. Akşam 5'te çalıştırdım, hiçbir sorun yoktu, çalışıyordu. Sabaha karşı dış ünite motorundan ses gelmeye başladı. 1 saat sonra tekrar çalıştırdığımda ise klima daha soğutmamaya başladı ve P6 hatası vermeye başladı. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim, gelip kontrol edeceklerini söylediler. 29 Haziran saat akşam 4-5 gibi gelip kontrol ettiler ve motor fanının bozuk olduğunu, ya direkt dış ünitenin değişeceğini ya da motor fanının değişeceğini söylediler. Yeni aldığım klimanın neden sadece motor fanını değiştireyim? Klima 2 günlük, direkt motorun değişmesini talep ettim. Lakin asıl sorun şurada: Ben vinç çağırıp kurulum yaptırdım. 2600 TL vinç ücreti verdim. Şimdi tekrardan vinç çağırıp indirtireceğim ve tekrar yenisi geldiğinde vinç çağırıp taktıracağım. Benim burada suçum nedir de ben sizin yüzünüzden 3 defa vinç ücreti ödüyorum? Desem ki klimadan 6-7 ay geçti, hadi kullanıcı hatası derim. Daha klimayı kurduktan 24 saat geçmeden bozuldu. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

01 Ağustos 2024 11:57

27 Haziranda teslim edilen klimam 28 Haziran'da kuruldu 2-3 saat çalıştırma sonucu klima soğutmamaya sıcak üflemeye başladı yetkili servisi (TCL) yı aradığımda gelip kontrol sağlanacak denildi 3 gün sonra geldiler kontrol ettiler klimanın dış ünite fanının bozuk olduğunu söylediler ve değişim/iade talebimi onayladılar satıcıyla görüştüğümde elimdeki kutuyu attığımdan dolayı geri alamayacağını ancak kutu sağladığımda geri alacağını dile getirdi bende bilkomla görüştüm onarım talebi oluşturdum oda onaylandı Bilkom yetkili servis parça sağlaması gerektiğini yetkili servis bilkomun parça sağlaması gerektiğini söylüyor durmadan birbirlerine atıyorlar arada mağdur olan ben ölüyorum 1 ay 4 gündür uğraşıyorum her gün günde 2 sefer arıyorum hiçbir sonuç alamıyorum mail ler ayrı hat safhada ya bana kutu sağlayın ya da gelin onarımı yapın

18 Temmuz 2024 20:28

Arif
15 Temmuz 2024 20:43

Hala hiçbir şekilde çözüm yok klimayı taktırdık kaldı öyle yaz bitti

Uğur

Ne oldu peki sonuç nedir

23 Ağustos 2023 16:09
Melike sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 11:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 10:18