Murat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Batarya Ücreti Şoku

Garanti Kapsamında Olmayan Batarya Ücreti Şoku
30 Ekim 2024 18:22

Teknosa'dan Haziran 2023'te aldığım Tefal Xforce dikey süpürgemin garanti kapsamı devam etmesine rağmen servisten 6000 TL batarya ücreti talep ettiler. Üstelik uzatılmış garantim ve kaskom olmasına rağmen. Tefal'i aradığımda bataryanın garanti süresinin 6 ay olduğunu ilettiler. Teknosa'yı aradım, sigorta şirketine yönlendirdiler. Sigorta şirketi cihazın yasal garanti süresi bitmeden devreye giremediğini iletti. Ürünü satıyorsun, bataryanın garanti süresinin 6 ay olduğunu neden beyan etmiyorsun? Kasko yapıyorsun, kasko 2 sene sonra devreye giriyor. Başından sonuna kadar saçmalık.

31 Ekim 2024 09:47 (Şikayetten 15 saat sonra)

31 Ekim 2024 10:55
31 Ekim 2024 15:27

Fatura numarası ve servis adı tarafınıza iletilmiştir.

04 Kasım 2024 10:22

Bataryanın garanti kapsamının 6 ay olduğu iletildi. Kesinlikle değişim yapılmıyor. Diğer bütün markalar aşağı yukarı hepsi garanti kapsamı boyunca (2 yıl) batarya değişimi yapıyor. Tüketiciyi uyarıyorum, tercihinizi ona göre yapın. 18 bin liralık süpürgenin bataryası 6 bin tl. Tefal süpürge satış sonrası desteği bana göre baştan aşağı koca bir pişmanlık. Süpürgeyi çöpe atıyorum, yerine daha prestijli ve müşterisini mağdur etmeyen bir marka tercih ediyorum.

Ali
Ali

Maalesef Tefal dikey süpürge pişmanlıktır. 2 senelik az kullanılmış süpürgem akü den dumanlar çıktı, servise 12.960 TL ödedim, akünün duman çıkarması ödediğim para dan çok daha korkunç. Kaliteli ürün değil asla, eşim beğendi diye almıştık, görseli bile oyuncak gibi zaten. Hep şikayet hep şikayet asla alınmaması gereken bir ürün ve, Tefal'in kendisi de üzerine düşmüyor bu şikayetlerin. Yazık

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
08 Mayıs 2024 12:41
1 Ayda Performans Kaybı: Tefal Süpürge Hayal Kırıklığı
1 Ayda Performans Kaybı: Tefal Süpürge Hayal Kırıklığı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Ağustos 2023 19:13
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
30 Temmuz 2025 12:17