THY Para İadesi Uçak Kaçırma

THY Para İadesi Uçak Kaçırma
Ceren
13 Ağustos 2024 15:14

9.08.2024 saat 11.45'te Rize/Artvin uçuşumuz vardı. Uçuş saatinden 2 saat öncesinde check-in yaptırıp bagaj teslim edip kontrollerden geçip içeriye girdik ve içerideki yerlerde saatimizi bekledik. 45 dakika kala bilette yazılı olan kapı önüne gittik, kapının açılmasını bekledik. İçeriye bir zaman alınmayınca yan kapıdaki görevlilere sorduk. Biri bilmiyordu, başka birine sorduk. Sistemden baktığında kapının değiştiğini söyledi. Kapı önündeki ekranda ne değişen kapı yerine yönlendirme, ne anons, bir görevli, telefona gelen bir mail ya da ses bile yoktu. Orada bagaj teslimi kapıdan kontrolle giriş yapmamıza rağmen içeride olduğumuz halde bir isim anonsu bile gelmedi. Oradaki destek yerine gittiğimizde yardımcı olamayacaklarını, büyük ana ekrandan kontrol edilmesinin gerektiğini söylüyorlar. Bizim 4 biletimiz var ve 1 tanesi çocuk. Nasıl kontrol sağlayabilirim? Değişen bir şeyin bilgisi yukarı sayılan opsiyonlardan hiç mi yapılmaz? İlk kez uçak kullanmıyorum, daha öncesinde de kapı değişikliği yaşandı ama tüm bilgiler geçmişti. Uçağı kaçırdık, üstüne bize yeni bir uçakta yer ayarlamadılar bile ve otobüsle gitmek zorunda kaldık. Ücretimin tamamının iadesini istiyorum.

Sinem
08 Ağustos 2023 21:48

Aleyna
22 Ağustos 2023 19:19
Garip sonuçtan hiç memnun değil

Garip
20 Temmuz 2024 14:45
Türk Hava Yolları Tarafından Mağdur Edildim

Senem
30 Ekim 2023 10:09
turk-hava-yollari-check-in-islemimi-iptal-etmis-1.docx
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Evrim
10 Haziran 2024 15:32