M. Carleone sonuçtan çok memnun

Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Güven Kaybı

Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Güven Kaybı
23 Ekim 2024 21:07
M. Carleone'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi beni aradı İlgilenip sorunu çözen arkadaşlara teşekkür ederim, işini doğru yapanlara saygı duyuyorum, ücret iade edildi, tıkla para hesaba gönderildi, uygulamayı kullanmaya devam edeceğim”

Tıkla Gelsin üzerinden 23.10.2024 tarihinde saat 18:53'te Arby's markanızdan sipariş verdim ve ödemeyi Tıkla Pay hesabımdan yaptım. Siparişim teslim edilmedi ancak teslim edildi olarak görünmesi üzerine müşteri temsilcisine bağlandım. Müşteri temsilcisi M***** Hanım, siparişinizin yolda olduğunu ve uygulamanın hatalı olduğunu söyledi. Uzun süre beklememe rağmen siparişim gelmedi. Tekrar bağlanıp siparişimi teslim edecek kuryeye ulaşılamadığını öğrendim (siparişimi kime teslim ettiler?). İptal ve iade istedim, 1.5 saat boşuna beklemiş oldum. Markanız benim için büyük güven kaybına sebep oldu. SMS kodunu kurye nasıl girip teslim edildi diyebilirsiniz? Ücret iadesi ve mağduriyetimin tazminini istiyorum.

24 Ekim 2024 10:43 (Şikayetten 13 saat sonra)
24 Ekim 2024 14:37

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 17:18
Metin sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 15:10

04 Nisan 2025 20:55

31 Temmuz 2023 13:26
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 16:21