Tıkla Gelsin'in Sürekli Yaşanan Sipariş Problemleri

28 Ağustos 2024 20:08

Tıkla Gelsin her sipariş verdiğimde sorun yaşatıyor. Önce siparişlerimi iptal edip mağaza kapalı dedi. Şimdi yine verdim sipariş ve sipariş hazırlanıyor diyerek 1 saattir bekliyorum. Ne canlı desteğe ulaşabiliyorum ne de herhangi bir işlem yapabiliyorum. Yeter artık sürekli aynı problemler yaşanıyor bir an önce bu problemi çözün

28 Ağustos 2024 20:08
tikla-gelsinin-surekli-yasanan-siparis-problemleri-1.jpg

Bağlandığım müşteri hizmetleri bu şekilde hiçbir gerekçe sunmadan görüşme sonlandırdı. Problemim 20.08'de hala devam ediyor. Bir daha asla burayı kullanmayacağım!

28 Ağustos 2024 20:32

İlk işim uygulamayı silmek olacak. Böyle bir sıkıntıyla asla karşılaşmadım. Bir daha asla sipariş vermeyeceğim bu uygulama üzerinden. Canlı destek ekibi belirli mesajları kopyala yapıştır yapmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. 20.30u geçiyor saat ve hala hazırlanıyor diyor ve bağlanan herkes aynı şeyi yazıp yüzüme kapatıyor oturumu.

28 Ağustos 2024 20:41
tikla-gelsinin-surekli-yasanan-siparis-problemleri-1.jpg

En sonunda sipariş iptali yapıldı ve bu yaşattıkları mağduriyet adına en ufak telafi yapılmadı. Uygulamayı sildim. Bir daha adını bile duymak istemiyorum bu uygulamanın.

30 Ağustos 2024 18:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz; Şikayetiniz değerlendirilmiş olup konu hakkında tarafınıza bilgi iletilmiştir. Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

31 Ağustos 2024 10:58

Problemimi bana ulaşarak tekrar dinlediler, çözüme ulaşan herhangi bir sonuç yaşanmadı. Telafi etmek gibi dertleri zaten olmuyor. Özür dileyip kapattılar bunun için aranmama gerek bile yoktu. Fikrim hala aynı, kullanacak kişilere bildirilir.

Ertugrul sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 20:09

23 Temmuz 2023 20:39
Tıkla Gelsin Üzerinden Verilen Sipariş
Faruk sonuçtan memnun

25 Mayıs 2024 21:47
"İlgilendiğiniz için teşekkür eder, sorunların kalıcı olarak çözülmesini temenni ederim."
Mustafa sonuçtan çok memnun

01 Ağustos 2024 19:48