Sevim sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 11:53

Recomalak, Turkcell sürekli olmadık borç çıkarmakta. 3 bin TL'ye yakın para ödedim. 133 TL faturam için CİMER'e şikayet bildirimi yaptım. Size borcum bulunmamakta. Ödediğim fatura dekontu ile sizi dava edeceğim yoksa. Asgari ücret bile almıyorum. 24 senedir faturalarımı günü gününe öderim.

24 Eylül 2024 15:01

Recom alacak bir daha borç mesajı ödeme mesajı gönderirseniz ben sizi mahkemeye vereceğim sorgulamada bile borç bulunmamaktadır diyor siz dolanrımısınız nesiniz

23 Eylül 2024 12:36

Recomalacak diye bir firma ödenmemiş cihaz taksitim olduğunu söyleyip bir süredir mesaj gönderip duruyor benim hiçbir borcum yok Turkcell haksiz yere zaten 3 bin TL'ye yakın bir fatura çıkardı onu da ödedim CİMER e şikayet bildirdim şimdi de hu recomalacak çıktı 24 senedir hiçbir faturamı geciktirmedim günü gününe ödedim gecen ay başka operatöre geçtim yüksek fiyatlarında dolayı şimdi bu çıktı sürekli borç çıkarıyor lar benim kesinlikle borcum yok haksiz yere 3 bin tl istediler onu da ödedim daha ne derdiniz asgari ücretle bile çalışmıyorum yinede faturalarımı aksatmadan ödedim

Ek
23 Eylül 2024 11:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Eylül 2024 16:04

Merhaba Sevim Hanım, Konuyla ilgili size yardımcı olabilmemiz için talebinizi anlatan durumu ve dekontunuzu Turkcell uygulamamız içerisinde "Yardım- Yeni talep İlet" adımlarını seçerek iletebilir, taleplerinizin durumunu "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell

23 Eylül 2024 17:18

Yahu uygulama indirsem de dediğiniz şekilde bir giriş yapamıyorum ödemeleri nasıl görmüyor sunuz anlamıyorum soyguncu oldunuz iyice zaten size 3 bin TL'ye yakın bir para ödedim hala yetmedimi

23 Eylül 2024 17:22
Haksız Borçlandırma ve Fatura Sorunu

Dekont var ödediğime dair mesaj var daha neyin peşindesiniz

27 Eylül 2024 13:20

Recomalacak, recomyasal, recomtakip sürekli sondaki ismi değiştirip borcum olduğuna dair mesaj gönderip durmayın ben kullandığım cihazı geçen ekim ayında peşin para vererek aldım faturam mevcut ayrıca haksız yere Turkcell faturam dışında yüklüce ödeme istedi onu da ödedim dekontum var finansman uygulamasını girdiğinde burcum olmadığı na dair bildirim de var siz ısrarla neyin peşindesiniz ben mi sizi dava edeyim bu mudur

Nurhayat
15 Haziran 01:09

01 Ekim 2024 11:12

Yıldız
25 Eylül 2024 13:29
Murat sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 19:29
Can sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 16:13
Turkcell Kategorileri