Numara Taşıma Sonrası Fahiş Fiyat Farkı Ve Çözülmeyen Sorun

31 Aralık 2024 16:56

12.11.2024 tarihinde kasım kampanyası kapsamında aylık 690 TL karşılığında 60 GB tarifesine numara taşıma talebi oluşturdum. Ardından 15.11.2024 tarihinde numara taşıma sürecim tamamlandı.
16.11.2024 tarihinde Turkcell bayi ve internette aynı kullanım haklarına sahip bir paketin 60 GB
390 TL karşılığında yeni gelen müşterilere sunulduğunu fark ettim. Yalnız ca bir gün önce numara taşıma talebi gerçekleştirdiğim anı haklar için niye ben şu anda 690 TL ödemek zorundayım. Daha kaliteli hizmet için Turkcell'e numaramı taşıdım ama daha ilk günden tabiri caizse saf yerine koyularak daha yüksek ücret ödemem gerekiyor ve haksızlığa uğruyorum.
Hattımın açıldığı gün müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise asla yardımcı olmuyorlar ve yapa bilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Ayrıca şikayet talebi oluşturulduğu ve konuyla alakalı tarafıma dönüş sağlanacağı söylendi ancak hala herhangi bir aksiyon alınmadı.

Sizden ilgili problemi çözmenizi ve aylık ücretimin 390 TL olarak güncellenmesini talep ederim.
Aksi takdirde konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyarak yasal haklarımı kullanacağımı, ilgili yerlere
şikayette bulunacağımı ve talebim karşılanmazsa cayma hakkımı kullanarak sözleşmemi sonlandıracağımı belirtmek isterim

saygılarımla.

31 Aralık 2024 16:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Ocak 2025 09:05
Ozlem
Ozlem
01 Ocak 2025 22:11

Yardımcı olamadığınız için Turkcell'de bulunan hatlarımı diğer bir operatöre taşıyacağım. Herhangi bir cayma bedeli yansıtmamanızı rica ederim.

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
31 Aralık 2024 17:11

Alican
10 Aralık 2024 23:01
Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 10:30
Alı sonuçtan çok memnun

10 Aralık 2024 11:16
"Gayet bildiriminden sonra kısa sürede Turkcell yetkili servislerinden bana ulaşıldı şikayetimi aktardıktan sonra çok kısa sürede çözümü ile ilgili sonuçları bana bildirdiler arkadaşların ilgilerine çok teşekkür ederim çözüm odaklı sonuçlar sundular tarife değişikliğin gerçekleşti çok teşekkürler sağ olun"
Turkcell'de Taahhütlü Tarifede Haksız Fiyat Farkı
Rafet sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 16:21
"Turkcell'e kalitesinden ve profesyonel müşteri odaklı yaklaşımından ötürü çok teşekkür ederim. Tarifemi değiştirip güncel fiyatla devam ettirdiler."

Turkcell Kategorileri