Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
08 Ağustos 2024 21:08

Kullanmış olduğum operatör Turkcell ile yaşadığım sorunu hiçbir şekilde müşteri hizmetleri ile çözemedim. 29 Temmuz tarihinde yurt dışı tatilim için Turkcell'den Avrupa gezgin paketini aldım. Gezinin üçüncü günü 31 Temmuz tarihinde telefonumun internetini açık unutmuşum ve paket kapsamında olmayan Arnavutluğa giriş yaptığım için faturamın 100 lira aştığına dair mesaj geldi. Bu mesaja istinaden Turkcell müşteri temsilcisi ile konuştuktan sonra telefonumu uçak moduna aldım. Bu süreçte Avrupa gezgin paketimdeki kullanımlar hala mevcut bir şekilde duruyordu. Arnavutluğu gezip çıktıktan sonra aynı gün saat 15.30 itibari ile Makedonya Ohri bölgesinde yeni gezi rotamızda telefonumu tekrar kullanıma açtım ve saat 20.50 civarında faturamın 1786 TL'ye ulaştığına dair mesaj aldım. Avrupa gezgin paketim bitmemişti ve sürekli kullanımlarımı kontrol ediyordum. Müşteri hizmetlerini aradığımda çalışan sabah sekizden akşam 18.00 kadar Arnavutluktan giriş yaptığımı iddia etti. Bende kendisine Arnavutluk'ta olamayacağımı çünkü sabah sekizde Karadağ'daki otelimizden yeni yola çıktığımızı saat 18.00 itibari ile de Makedonya'da olduğumu bunu her türlü fotoğraf ve video ve gezi planımızla ispatlayabileceğimi söyledi. Kendisinin araştırmalarının bu yönde olduğunu fatura kesilmeden herhangi bir işlem yapmayacaklarını söyledi. Çalışan benim Arnavutluk'a ne zaman girdiğimi biliyor ancak diğer ülkeleri görememesinin saçma ve art niyetli olduğunu var olan paketimi kullanabilecekken farklı ülkede gözüktüğümü söyleyerek faturama ek ücret yansıtmanın doğru olmadığını söyledim. Daha sonra birkaç tane müşteri temsilcisine de aynı şeyleri anlattım ama hiçbirinde bir düzenleme yapılmadı. Buradan Turkcell'e kimsenin güvenmemesini haksız ücretlendirme yapıldığını söylüyorum. Daha sonrasında Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağımı buradan bildiriyorum.

profile profile
08 Ağustos 2024 21:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Ağustos 2024 08:06

Serpil
01 Şubat 2025 17:20
Avrupa Gezisi Sırasında Beklenmedik Ekstra Ücretler
Hamide sonuçtan hiç memnun değil

Hamide
14 Kasım 2024 20:41
Avrupa Gezgin Paketi Fiyasko: Turkcell'in Ekstra Ücret Şoku
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 13:31

01 Eylül 2024 14:00