Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell E-Devlet Numara Taşıma Sorunu ve Yetersiz Bilgilendirme

Turkcell E-Devlet Numara Taşıma Sorunu ve Yetersiz Bilgilendirme
Ertuğrul
20 Ağustos 2024 09:53

Turkcell e-devlet ile numara taşıma yetersiz bilgilendirme sonucu mağdur oldum. 30. yıl kampanyası ile hattımı Turkcell'e geçirmek için gerekli tüm aşamaları yaptım. Sim kartım kurye ile geldikten sonra da aktivasyon için e-devletten devam ettim. Yardım videosundaki gibi işlemleri yaptım. Ancak e-devlette yardım videosundakinden farklı 2 adet başvuru gözüküyordu. Yani mükerrer kayıt şeklinde başvuru numaraları farklı iki kayıt yer alıyordu. Ben de sonu 50 ile biten başvuruyu onayladım, 49 ile biteni iptal ettim. Meğer bu iki onay formu aynı başvuruya aitmiş ve ikisini birden onaylamam gerekiyormuş. Bu konuda ne web sitesinde ne yardım videosunda herhangi bir açıklama bulamadığımı müşteri temsilcisine ilettim ama ne yazık ki derin bir sessizlikten başka sonuç alamadım. Tebrikler Turkcell, sen de artık diğerleri gibisin.

20 Ağustos 2024 09:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 10:13

22 Aralık 2024 15:05
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
17 Ağustos 2024 22:59

23 Ağustos 2024 16:15
Hakan sonuçtan çok memnun

18 Şubat 2024 18:01
"Turkcell müşteri hizmetleri çok ilgilendi ve durumu çok memnun edici bir şekilde çözdü teşekkür ederim"
Turkcell E Numara Taşımak

Turkcell Numara Taşıma İşleminde Sorun Hakkımda Bilgi Alamamak