İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Superonline Superbox İnternet

Turkcell Superonline Superbox İnternet
İbrahim
15 Temmuz 2024 19:37

Turkcell Superbox kullanıcısıyım. Birkaç aydır kullanmış olduğum internetim gün içerisinde sürekli bağlantı hızları 1 megabit ile 20 megabit arasında gidip geliyor. Zaman zaman arıyorum düzelteceklerini, tekrar halledeceklerini söylüyorlar fakat son zamanlarda bu sorun inanılmaz arttı. Müşteri hizmetlerine de ulaşmaya çalıştığım zaman internetinizi kayıtlı olduğunu adres dışında kullanıyorsunuz diyerek beni hiçbir şekilde teknik servis, teknik destek bölümüne aktarmadan hattan düşürüyorlar. Bunu daha önce de müşteri hizmetlerine söyleyip bununla ilgili bir işlem talep etmeme rağmen hiçbir şekilde düzelmedi. Bir şekilde bağlanabildiğimde müşteri hizmetleri, 'Evet efendim, bu bir sistem hatası, sizden kaynaklı değil, şu anda kayıtlı olduğunuz adrestesiniz.' diye söylemelerine rağmen bugün tekrar dakikalarca uğraşmama rağmen hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamadım ve taahhütle başlamış olduğum bu hizmeti de taahhüt sebebiyle büyük ihtimalle iptal ettiremeyeceğim. Bu sebeple Turkcell'in sunmuş olduğu Superbox, Superonline internet servisinden hiçbir şekilde memnun olmadığımı ve kimseye de tavsiye etmediğimi söylemek istiyorum.

15 Temmuz 2024 19:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

16 Temmuz 2024 08:13
İbrahim
16 Temmuz 2024 13:29

Uygulamanızda hata var ya da bilerek manipülasyon var. Mobil internet satıyorsunuz kayıtlı adreste olmama rağmen farklı adrestesiniz diyerek işlem sağlamıyorsunuz. Kaldı ki farklı bir adreste de olsam mobil internet değil mi ne demek hizmet vermiyoruz. Bu düpedüz etik dışı bir ticarettir. Adresimde 100 Mbps fiber kullanıyorum ücreti 399 lira ben Turkcell e neden Superbox için 900 lira veriyorum sorun yaşadığımda ulaşamadığım teknik destek için mi. Eksik para mı veriyorum faturanızı mı ödemiyorum ne demek inceliyoruz hala arayın soran yok. Yazık

Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 20:29
Turkcell Superbox Tam Bir Hayal Kırıklığı

10 Aralık 2023 00:42
Turkcell İnternet O Kadar Hızlı Ki Sanki Yok

30 Ekim 2024 18:45
Turkcell Superbox Bağlantı Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Kasım 2024 23:13