Turkcell'de LTE'den 3G'ye Geçiş Sorunu

Miraç
10 Aralık 2024 18:16

Merhaba, Turkcell'e yeni geçiş yaptım ve 15 Pro Max kullanıcısıyım. Telefonumun şebeke ayarları yapılı olmasına rağmen LTE modundayken arama yaptığım anda 3G'ye düşüyor. Konu hakkında müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ancak herhangi bir yardım alamadım.

10 Aralık 2024 18:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Aralık 2024 07:57

Değerli Müşterimiz, Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü güncel denemeniz ve detaylı talebinizle birlikte iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca taleplerinizi "Taleplerim" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
04 Ağustos 2025 21:16
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 14:48
Turkcell Şebeke İnternet Sorunu
Turkcell Şebeke İnternet Sorunu
Eren sonuçtan memnun değil

Turkcell Şebeke Sorunu: Görüşme Kalitesi Düşüyor

28 Kasım 2024 23:15
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
22 Şubat 2024 17:46
Turkcell 3G Şebeke Problemi
Turkcell 3G Şebeke Problemi
Alperen sonuçtan çok memnun

Turkcell’e Geçişten Sonra Sürekli 3G’ye Düşen Şebeke Sorunu İçin Kalıcı Çözüm Talebi

Alperen
27 Ekim 2025 22:15
"Türk Telekom'da 1 yıldır süren şebeke hat sorunumu Turkcell'e geçerek çözüleceğini düşündüm fakat sorun operatör değişikliği yapınca da değişmediği için Turkcell'e iletişime geçtim. Turkcell 2 günde sorunumu çözdü, 1 yıllık mağduriyetimi sonuca ulaştırdığı için teşekkürler."

Turkcell Kategorileri