Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'in Yetersiz Sim Kartları

21 Aralık 2024 17:40

19.12.2024 günü Turkcell Büyük Festival 60 GB 390 ₺ kampanyası kapsamında geçiş için başvuruda bulundum. Lakin Turkcell, Bimcell kadar gelişememiş olacak ki Bimcell bile standart 128 Kb sim verirken Turkcell hâlâ 64 KB sim veriyormuş ve bu anlaşılmasın diye de sim kartlarının üzerine 64 Kb olduğu yazılmıyor! Bana kurye ile göndereceğiniz sim kart 64 KB olmasın, direkt 128 Kb gönderin. Ben bazen anında mobil imza uygulamanız ile mobil imza aboneliği almayı düşünüyorum. 64 KB kartla nasıl anında mobil imza sahibi olacağım değil mi! Çok saçma hâlâ 64 KB sim kart verip anında mobil imza reklamı yapmanız! Bana, benim ekstra paramı ve zamanımı çalmadan diğer operatörler gibi 128 Kb sim gönderiniz!

26 Aralık 2024 17:59

19.12.2024 Günü Turkcell web sitesi üzerinden Büyük Festival 60 GB 390 ₺ kampanyası kapsamında geçiş talebinde bulunarak kurye ile teslimi seçtim ve akabinde en erken gün olan 26.12.2024 gününe kurye ile teslimi için randevu oluşturdum lakin sim kartım hâlâ kuryeye dahi verilmemiş, Daha fazla geciktirmeden, standart çağ dışı 64Kb değil, diğer operatörler gibi mobil imza destekli en az 128Kb kapasiteli Sim Kartımı yollamanızı talep ediyorum.

21 Aralık 2024 17:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Fatih
23 Aralık 2024 03:06

Hâlâ bir dönüş olmadı, bana diğer operatörler gibi ücretsiz direk 128Kb Sim Gönderiniz ki anında mobil imza uygulamanızın bir anlamı olsun.

23 Aralık 2024 08:52

Merhaba Fatih Bey, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Turkcell

Fatih
23 Aralık 2024 13:12

64 KB göndereceklermiş, sonra ben ücret ödeyip tekrar 128 KB sim alacakmışım, Şaka gibi Turkcell yıl olmuş 2025 hâlâ en düşük kapasiteli 64 KB sim kullanıyor, bari anında mobil imza reklamı yapmayın kaldırın bu uygulamayı 64 KB sim verdiğiniz için anında mobil imza sahibi olamıyoruz, önce parayla 128 KB sim kart alıp onu bekliyoruz, Vasat...

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 19:23
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 16:32
Taahhütlü Paket Fiyatı Düşerken Mağduriyet Yaşıyorum
Taahhütlü Paket Fiyatı Düşerken Mağduriyet Yaşıyorum
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
07 Aralık 2024 14:39
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 14:19

Turkcell'de Veri Tüketimi Sorunu