Hakan sonuçtan çok memnun

Limitsiz Poliçeye Rağmen Fizik Tedavi Provizyonu Sorunu

Limitsiz Poliçeye Rağmen Fizik Tedavi Provizyonu Sorunu
08 Kasım 2024 00:02

Merhaba, Türkiye Sigorta'ya bağlı Premium grup özel sağlık sigortası müşterisiyim. 18.07.2024'te sol dirseğimde ki parçalı kırıktan dolayı ameliyat oldum (2 platin, 16 vida takıldı). 23.09.2024'ten itibaren 30 seans (31.10.2024) Ameliyat Sonrası Fizik Tedavi hizmetini Medicana International Ankara Hastanesi'nde aldım. Ancak hareket kaybım halen devam etmekte ve uzman doktor, tedaviye devam etmem gerektiğini belirtti. 01.11.2024’te hastanenin açtığı “ameliyat sonrası fizik tedavi” P8098324 numaralı provizyon, 04.11.2024 tarihinde “yetersiz limit” gerekçesiyle reddedildi. Oysa poliçemin Premium paketinde “ameliyat sonrası fizik tedavi” teminatı “limitsiz” olarak tanımlıdır. 04.11.2024 saat 17.46'da Türkiye Sigorta Müşteri Hizmetleri'nden teminatımın limitsiz olduğunu doğruladım. Reddin ardından, provizyonun “ameliyat sonrası fizik tedavi” sekmesinden açılmadığı için onaylanmadığı bilgisi verildi. Hastanedeki personel, sistemde bu sekmenin olmadığını iletti. Türkiye Sigorta'ya 05.11.2024’te mail göndererek durumu detaylandırdım. 06.11.2024'te “eksik evrak - Ameliyat Raporu” gerekçesiyle tekrar ret verildi. Bu rapor zaten provizyonda bulunuyordu, ancak hastane ek olarak tekrar gönderdi. 07.11.2024’teki görüşmemde yeni provizyon açılması gerektiği söylendi. Medicana hastanesindeki yetkilere durumu anlattığımda 07.11.2024 saat 11.00 da Provizyon Merkezi ile görüşüldü, yeni provizyon açılmasına gerek olmadığı mevcut olanı değerlendirmeye alacaklarını söylediler. Saat 15.00'e kadar çözüm bekledim fakat saat 16.45'te yine “eksik evrak - Ameliyat Raporu” olarak dönüş yapıldı. Güncel durumda tüm evraklar provizyonda bulunmaktadır.
Yıllardır Türkiye Sigorta’ya a++ hastaneleri kapsayan Premium sigorta ödüyorum ve bu hizmete ilk kez ihtiyaç duydum. Poliçemin kapsamındaki hakkım olan hizmeti sağlamak yerine zorluk çıkarılıyor. Türkiye Sigorta nedeniyle 1 haftadır tedavi alamıyorum, bu süreç uzadıkça hareket kısıtım kalıcı hale gelme riski taşımaktadır.
Provizyonun en kısa sürede onaylanmasını talep ediyorum. Sürecin uzaması halinde hukuki yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

08 Kasım 2024 08:03 (Şikayetten 8 saat sonra)
08 Kasım 2024 17:21

Fatma
Fatma

İnsanların sağlıkları söz konusu iken mağduriyet yaşatılması gerçekten çok zavallılık. Bence Türkiye Sigorta pişmanlıktır. Paranızla rezil olmak istiyorsanız tek isim Türkiye Sigorta!

Tugce sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta İle 4 Aylık Ödeme Mağduriyeti

17 Şubat 2025 16:19
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortam Gerekçesiz Şekilde Cerrahi İşlemimi Karşılamıyor, Mağdur Edildim

06 Mayıs 2025 23:33

Menisküs Ameliyatı İçin Sigorta Engelleri Ve Eksik Ödemeler