İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Muayeneden Tekrar Kalma

11 Temmuz 2024 11:46

Tüvtürk Esenyurt araç muayenesinde arka emniyet kemeri kilidi arızası ve lastik yönü ters diye muayeneden bıraktılar. Bunları yaptırıp tekrar muayene randevusu alıp muayeneye girdim. Bir başka arkadaş bu sefer de emniyet kemeri çalışmıyor diye tekrar bıraktı. Önceki arkadaş kemerin kilidini değiştirmem gerektiğini söylemişti. Bu kemeri söylüyor. Ödediğim ücret yandı, tekrardan ödeme yaptım. Hakkımı helal etmiyorum.

12 Temmuz 2024 12:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimizin şikayeti ile ilgili; Müşterimizin iletmiş olduğu telefon numarasından geri dönüş yapılmış olup, inceleme sonrası tekrar dönüş sağlanacaktır. Her türlü soru ve sorununuzu yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir, güvenli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla, TÜVTÜRK

12 Temmuz 2024 14:23
12 Temmuz 2024 15:04

Sizin yapacağınız düzeltmeninde bilgilendirmeninde size o yetkiyi vereninde insanları yasadaki boşluğu bulup dolandırıyorsunuz vatandaştan haksız yollarla aldığınız her kuruşun hesabını illa bir gün vereceksiniz

Halil
Halil

Araç sahibi her zaman haksız Tüvtürk her zaman haklıdır anayasanın değişmez ve de değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddesine göre

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Aracıma Zarar Verdi

13 Ocak 2024 13:57
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 18:55
Tüvtürk Muayenesinde Yanlış Kontroller Yüzünden Mağduriyet
İbrahim sonuçtan çok memnun

27 Ağustos 2023 12:27
"Silivri istasyon amiri Ulaş bey'e teşekkür ederim. İlgili, alakalı, çözüm odaklı, güler yüzlü bir insan. Sorun kolaylıkla çözüldü, mağduriyetim giderildi. Sağ olsun, varolsun, Kavaklı istasyon müdürü arkadaşa örnek olması dileklerim ile, saygılar."
Tüvtürk Sorunsalı. Biri Bozuk Diyor Diğeri Sağlam Şaka Gibi.

TÜVTÜRK Kategorileri