VFS Global Oturum Açma-giriş-sms Problemi

20 Temmuz 2024 01:26

Uzun dönem Erasmus programı için VFS Global Polonya web sitesine girmeye çalışıyorum fakat kayıt olduktan sonra bir kez bile sisteme giriş yapabilmiş değilim. Commonsections. Messages. Statusmessages. 4211 hatası alıp duruyorum. Site önbelleklerini temizledim, gizli sekme denedim, farklı cihazlardan denedim fakat girmeyi hala başaramadım. Bu kadar kötü bir sistem olamaz. Oturum aç sayfasını nadiren de olsa geçtiğimde ise bu sefer de tek kullanımlık SMS şifresini göndermiyorlar. 5-6 kere mail ile iletişime geçtim ama çözüme ulaştırmayan dönüşler yapıyorlar. Bazı şeyler için bu kadar uğraşmışken vize randevusu yüzünden gidememek cidden çok saçma ve üzücü olacak. Lütfen hızlıca iletişime geçip bu sorunu halletmeme yardımcı olun.

profile profile profile
Hakan
20 Temmuz 2024 01:31

Ayrıca oturum açma denediğim ve aldığım bir başka farklı hata ise e-posta adresimi ve şifremi yazıp cloudflare doğrulmasını yaptığım halde oturum aç dediğim de Zorunlu alan boş bırakılamaz diyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

23 Temmuz 2024 10:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mert

Hakan'a kesinlikle katılıyorum. İnsanlar ancak bu kadar mağdur edilebilirdi. Siteye randevu saatlerinde asla giremiyorsunuz. Randevu saatleri geçtiğinde de vize randevuları çoktan dolmuş oluyor zaten. Zorunlu alanlar boş bırakılamaz hatası başta olmak üzere Hakan'ın bahsettiği tüm hataları görmek mümkün. Ayrıca bahsettiği gibi müşteri hizmetleri defalarca mail ve telefonla iletişim kurmama rağmen Elle tutulur çözümler sunmuyor. Müşteri hizmetlerinin önerisiyle açtığım 3 farklı hesap ve denediğim birçok farklı cihazla bulunduğum durum bu. Halbuki hususi değil Erasmus eğitim vizesi almaya çalışıyorum. Umarım bu mağduriyetimiz ülkemiz yetkili birimlerine ulaşır.

11 Temmuz 2024 23:51

09 Ocak 10:32