Murat sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global'dan Randevu Sorunu Ve Yetersiz Destek

VFS Global'dan Randevu Sorunu Ve Yetersiz Destek
18 Ekim 2024 08:50

VFS Global'dan Hollanda vizesi randevusu için bekleme listesine girdim. Randevu alabilirsiniz. Maili geldiğinde takvimden gün seçemiyorum, sayfa hata veriyor. 3-4 kez farklı zamanlarda bekleme listesine girdim ve aynı sorunu yaşadım. Destek için mail attığımda gelen geçmişi ve cookieleri temizleyin maili de yardımcı olmadı. 3-4 farklı cihazda denedim. Başvuru yaparken VFS Global servis ücreti almayı biliyor ama hizmet veremiyor. İnsanları mağdur ediyorsunuz. Arayıp durumu anlattığımda benim yerime randevu alamadığını da söylediniz. Nasıl hizmet vermeyi planlıyorsunuz?

18 Ekim 2024 09:47 (Şikayetten 56 dakika sonra)
Murat
18 Ekim 2024 12:45

Aynı yöntem önerilerek dönüş yapıldı. Yine farklı tarayıcılardan ve cihazlardan denedim, olmadı. İnternette VFS Global'den kaynaklı aynı sorunu yaşayan çokça insan da görüyorum. Çözüm için neden yapıcı bir şekilde yardımcı olunmuyor anlamıyorum. Tek seçenekken insanları mağdur etmemeniz gerekiyor.

Esra

Merhaba Kayıtlı olduğum Instagram'da bir kanalda çözümü yazmışlar. Denedim gerçekten alabildim. Siz de deneyin 1- giriş yaptığınızda Aralık ayında takvim kısmında sizi atacak siz tekrar giriş yapın ben 5 İnci giriş yapmamda tarihler gözükmeye başladı 2-tarihlere tıklamayın ( tıklarsanız yeniden hata verecek ) ve modemi hemen açıp kapayın bu arada sayfa önününde kalsın 3- modem kendine geldiğinde tarihlerden açık olana tıklayın ve saat seçme, ödeme sayfası açılacak. Ben bu şekilde randevu aldım

Ihsan

Aynı sorunu yaşıyorum. Söyledikleri her şeyi yapsam da sistemsel sıkıntı düzelmiyor.

Esra

30 Ekim 2024 19:19
Merve sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 18:05

Tuğçe