Serkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 21:39

Merhabalar,
1,5 yıl önce Vivense'nin Eskişehir Tepebaşı şubesinden Jazz koltuk takımını aldık. Aldıktan 1 ay sonra koltukların eğik olduğunu fark ettik, tekli döner koltuktan dönerken sürtme sesleri geliyordu. Taşıma şirketi gelip baktı ve ayağını değiştirdi; eğik olan ayaklar montaj esnasında yanlış takılmış, söküp doğru bir şekilde taktılar. Şimdi, yaklaşık 5-6 ay içinde döner koltuk yine bozuldu ve 3'lü koltukta kumaş sarkması oldu. Bunları aldığım Vivense mağazasına bildirdim, koltuklar alınıp fabrikada incelenmesi gerekiyor dediler. Nakliye ile gelip 3'lü koltuğun sadece alt kısmını alıp gitmişler, döner koltuğu götürmemişler, ayak değiştiririz demişler. Bu durumu ben mağazaya gidip anlattığımda görevli arkadaş 'bizim sisteme alındı olarak gözüküyor' diyor. Vivense ürünü satana kadar iyi, sonrası tam bir hayal kırıklığı. Aldığımız günden beri ürünleri doğru düzgün kullanamadık, paramız çöpe gitti. Alacak kişiler ona göre düşünsün, çözümsüz bir firma, halbuki kurumsal diye güvenmiştik.

03 Aralık 2024 23:14

Yaklaşık 1,5yıl önce Vivense firmasından almış olduğum koltukta bir çok problemler yaşadık. Daha kullanmadan berjerde oturdukça sesler gelmeye başladı. 2kez bilyalarını değiştirdiler. Ama yine çözüm olmadı. Daha sonra 3lü koltukta kumaşından dolayı yüzeyinde sarkmalar başladı. Tekrar firma ile mail yoluyla iletişime geçtik (başka iletişim yolları yok çünkü) sorunlarımızı anlatmaya çalıştık. Koltuk takımının alınacağı söylendi. Nitekim firma görevlileri üçlü koltuğu aldılar tekli koltuk hakkında firma kendilerine bilgi vermediği için (kendi içlerinde iletişim kopukluğundan dolayı) alınmadı 1 hafta sonra gece yarısı saat 1 de tekli koltuğu almaya geldiler yaklaşık 2 ay sonra sadece 3lü koltuğu getirdiler. Fakat yapılmadan gelmiş. Tekli koltuktan hala haber yok. Bu süre içinde çok mağdur olduk. Firmanın sorunumuza çözüm yolu bulmasını bekliyoruz.

Ek
22 Ekim 2024 10:36 (Şikayetten 12 saat sonra)
24 Ekim 2024 15:30

Merhaba sayın yetkili konu ile ilgili herhangi bir dönüş sağlanmadı nasıl bir çözüm sağlanacak

22 Kasım 2024 14:47

Sayın yetkili benim sorunum çözülmedi 45gün oldu evde koltuk yok 45 gündür mağduruz acil çözüm istiyoruz

22 Kasım 2024 14:53

Sayın yetkili koltuklarım alınalı 45gün oldu 45 gündür hiçbir dönüş yok kumaşla ilgili sorun yaşamıştık değişim talep ettik ona da bir dönüş olmadı evde yer minderinde oturuyoruz lütfen bir an önce çözüm bulun illa tüketici hakem heyetinemi şikayet edelim kanuni süre 20 gün iken 45 gün oldu koltuğun değişimini talep ediyorum

03 Aralık 2024 22:37

31 Ocak 2025 11:22

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Ayşegül
13 Temmuz 2024 21:36

Semih
15 Şubat 2024 12:47

İrem
24 Nisan 2024 14:59
Vivense Sorunlu Gelen Ürünün Arkasında Dur
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
27 Temmuz 2024 12:30
Vivense Satış Sonrası Destek Hizmeti
Hayati sonuçtan hiç memnun değil

Hayati
20 Ocak 2024 11:17