Elif. sonuçtan memnun değil

22 Ekim 2024 00:57

21.10.2024 saat 11:28 ile 00:00 arasında Joygame oyun hizmeti için bilgim dışında ücret aldı. Vodafone 541875**** numaralı telefonuma virüs bulaştığından ötürü iznim ve onayım olmadan farklı bir IP veya telefon üzerinden Joygame mobile oyun sitesine sürekli mobil ödeme olarak para kesilmiş. Bu da Vodafone operatörü tarafından faturaya yansıtılmıştır. 6 defa 403 TL lik işlem yapılmış ve güncel fatura 2421 ₺.

Telefonuma sürekli virüs tarafından mesaj gelerek gönderilen mesajlara bilinmeyen kişiler tarafından onay ve evet yazılarak ödeme gerçekleştirilmiştir. Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimizde kendilerinin iade yapamayacaklarını söyledi. Google Play store uygulaması üzerinden bütçe ve geçmiş kaleminden kontrol edip tarafımızdan herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Faturama yansıyan ücretin dışarıdan müdahale edilerek yapıldığı apaçık kanıtlı ve ispatlıdır. Telefonuma joygame oyunu asla indirmedim.

Gerekli bilişim ve teknik araştırma yapıldığında doğruluğu ortaya çıkacaktır. Hattımın mobil ödemesi kapalı ve yurt dışına kapalı iken bunun yapılması Vodafone'nin ihmalidir.

Tarafımızdan bir onay verilmeyerek faturaya yansıtılan bu ücretlerin haksız kazanç sağlayan Vodafone tarafından geri çekilmesini ve iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde bu hattımı ve diğer Vodafone hatlarımı da iptal edeceğim. Bu konu ile ilgili de EGM'de, avcılıkta gerekli işlemler başlatılacaktır.

22 Ekim 2024 02:08 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Ekim 2024 15:38

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

22 Ekim 2024 17:53

Berkay
Berkay

Eğer telefonunuzdaki verileriniz yedekli ise telefonunuzu sıfırlamanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda lütfen telefonunuza kaliteli bir virüs programı indirin. İndirdiğiniz bazı uygulamalara mesaj gönderme yetkisi vermiş olabilirsiniz. Belki de bu sebeple sorun yasamissinizdir.

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
12 Kasım 2023 13:07

Bahadır
24 Kasım 2023 18:50
Vodafone Hattımdan İzinsiz Ödeme Alındı!

17 Ocak 2024 02:51

Vodafone Kategorileri