Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports Https://wraithesports.com İade Sorunu

12 Haziran 2024 18:59

Wraithesports.com sitesinden 11.06.2024 tarihinde 1 adet Wraith W75 Analog Klavye [Founder's Edition] ve 1 adet WLMOUSE Beast X Magnezyum Mouse [Fabulous Beasts Collection] sipariş ettim. Ürün 12.06.2024 tarihinde elime ulaştı fakat mouse ergonomi açısından elime oturmadığı için aynı gün iade etmek istedim. Ürünün kutusunda ve üründe hiçbir sıkıntı olmadığını belirtmeme rağmen iade hakkımın olmadığını söylediler. Ancak Tüketici Hakları Kanunu'nda, 6502 sayılı kanunda kutusunda sıkıntı olmadığı sürece 14 güne kadar koşulsuz şartsız iade hakkımın olduğu yazıyor. Bu siteden alışveriş yaparken dikkat etmenizde fayda var. Tüketici Hakları'na şikayetimi ilettim.

27 Haziran 2024 17:56 (Şikayetten 14 gün sonra)
Furkan
27 Haziran 2024 18:09

Ürünü 11 haziranda sipariş ediyorum 12 haziranda elime geçiyor iade etmek istiyorum iadeyi kabul etmek yerine işi yokuşa sürüyorsunuz oda iyi.

Furkan

Reis senin açmış olduğun ürünü ne yapacaklar çöpe mi atacaklar tekrar satmak zorundalar o ürünü ben aldım diyelim senin açmış olduğun ürünü ben niye alayım. Mouse almadan önce benzer mouse leri deneyin öyle alın

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports İade Güçlüğü

09 Temmuz 2024 14:44
Wraith Esports İade Güçlüğü
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports Aldığım Mouse Pad İade Sorunu

07 Haziran 2024 12:09