04 Nisan 2023 23:47

PlayStation 5 cihazıma Youtube.com kanalımı ilişkilendirdim. Ancak canlı yayın yapamıyorum. Verify sonrası Youtube.com platformuna bağlı olarak 24 saati geçebilir yazıyor. 3-4 gün geçmesine rağmen halen daha canlı yayın yapamıyorum. Twitch'de yapabiliyorum. Youtube.com ne zaman aktifleşir?

Yorumlar (12)

Berkay
Berkay

Sırf sana teşekkür etmek için üye oldum

İskender
İskender

Sorunu çözen oldu mu arkadaşlar aynı sorun devam ediyor

İsmail
İsmail

Bu sorunu net bir çözümünü bulan oldu mu

Erhan
Erhan

Aynı sıkıntı bende de oldu. Hesabı silip yeniden kurdum aynı şekilde mesaj yollandı ekranında duruyor. Yayın yapacağımı kestim, başka hesap kurdum ama mesaj ekranında hala eski oturumdaki hesabım için bilgi veriyordu yinede silip kurdum ama hala aynı ekran...

Rıfat

Selam hocam. Aynı problemi bugün yaşayıp çözdüm. Birçok şey denemeye rağmen ve telefon doğrulaması olmasına rağmen aynı hatayı veriyordu. Şunu deneyince problem kalmadı: Youtube.com hesabı değiştirdiğim için bu hatayı aldım. İlişkiyi kesip tekrardan eski hesabı bağlayıp tekrardan yayın yapmak istediğim hesabı ilişkilendirince problem kalmadı. Yaklaşık 1 saat farklı test senaryosu denedim, en sonunda bu çözdü. Umarım işinize yarar. Yakın zamanda da bu konuyla ilgili çözüm videosu da paylaşmayı düşünüyorum.

Suat
Suat

Aynı sorun bende var çözüldü mü nasıl çözülür

Rıfat

Yukarıya bir çözüm yöntemi yazdım. Umarım işine yarar hocam.

Halil
Halil

Hocam sorunu buldum ama bulana kadarda canım çıktı ayarlardan kullanıcı hesaplarına gir orada ilişkili hizmetlere gir Youtube.com'a gir hesap ilişkisini kes tekrar gir telefona kod geliyor sorun bitiyor

Rıfat

Yukarıya bir çözüm yöntemi yazdım. Umarım işine yarar hocam.

Kadriye
Kadriye

Dediğini yaptım hocam sonuç hala aynı doğrulama kodu ile ilişkilendirildi diyor ancak bir turlu yayına geçemiyorum sürekli aynı ekran kaç 24 saat geçti

Murat
Murat

Aynı sorun bende hala devam ediyor hocam. Telefonla doğrulama yaptım yayın aç diyorum Youtube.com sayfasına yönlendiriyor orada telefon doğrulanmış gözüküyor ama yayını açmıyor.cozemedim.

Teşekkürler hocam

YouTube'da Kanal Bildirimlerinin Ve Canlı Yayınlarının Görünmemesi Sorunu

Ahmet
09 Mayıs 2025 23:00
YouTube'da Kanal Bildirimlerinin Ve Canlı Yayınlarının Görünmemesi Sorunu

Hesabım Devre Dışı Bırakıldı Ve Canlı Yayın Özelliği Kaldırıldı İtiraz Şansı Yok

Ayşegül
03 Ocak 02:34
hesabim-devre-disi-birakildi-ve-canli-yayin-ozelligi-kaldirildi-itiraz-sansi-yok-1.jpg