Eren sonuçtan hiç memnun değil

içerisinde resmi evrak olan kargomuz kayboldu hiçbir şekilde ilgilenmediler

içerisinde resmi evrak olan kargomuz kayboldu hiçbir şekilde ilgilenmediler
14 Kasım 2024 14:57

Yurtiçi Kargo firmasına tarafımıza gönderilmek üzere verilen 2 paket kargonun bir tanesi henüz tarafımıza ulaşmadı. Yurtiçi Kargo bu 2 paketi aynı gönderi numarası ile teslim aldı. Bu konu ile ilgili müşteri hizmetleri, gönderen şube ve alıcı şube ile defalarca konuşmamıza rağmen sonuç alamadık. İçerisinde resmi evrak olan kargomuz kayboldu, hiçbir şekilde ilgilenmediler. Geri dönüş yapılacağı söylenip yapılmadı.

14 Kasım 2024 15:01 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sn. Eren Y. ; Talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

15 Kasım 2024 14:02

Sn. Eren Y. Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup, müşterimize telefon numarası bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

25 Aralık 2024 14:13

Kaybolan kargomuzla ilgili uzun zaman sonra aramalarına rağmen bölge yetkilileri ile görüştük kaybımızla ilgili faturalarımızı sunduk Tabii ki sadece faturayla da bitmiyor iş. Emek ve zamanımız da kayboldu iş kaybı da yaşadık ve henüz sorunumuz çözülmedi

15 Ocak 2025 09:42

Henüz hiçbir gelişme olmadı. Zarar ve ziyan belgelerimizi sunmamıza rağmen çözüme ulaşamadık. Sanırım bu işin sonu mahkeme tarafında çözülecek. Evrakları kaybettikleri gibi bir de ilgilenmiyorlar.

03 Şubat 2025 10:28

Hala bir gelişme yok. Hem suçlu hem hem de önemsemiyorlar. İstedikleri evrakları göndermeme rağmen tarafımıza zararımızı karşılayacak bir girişimde bulunmadılar. Resmi evraklarımızı kaybettiler ve umurlarında değil...

06 Nisan 2025 13:24

Herhangi bir geri dönüş yapılmadı bu hafta içerisinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

22 Ekim 2024 15:25
Volkan sonuçtan çok memnun

04 Ocak 2025 16:14
"Teşekkürler"
Erk sonuçtan memnun

17 Kasım 2023 17:48
"Sorunum çözüldü, ancak ilk gönderim hala kayıp, ilgilenilmesini rica ettim, arkadaşlara teşekkür ederim."
Betül sonuçtan çok memnun

29 Mayıs 2024 01:20
"Sorunuma ilgisinden ve çözüm odaklı olmasından dolayı gülçe hanıma çok teşekkür ederim. Sayesinde beni süründürecek bir sorun kolaylıkla çözüldü ve her adımında çok ilgiliydi"
Onur sonucu yetersiz buldu

19 Ekim 2024 00:39