Halide sonuçtan hiç memnun değil

Halide
30 Aralık 2024 13:36

amazon.com.tr sitesi üzerinden 07/11/2024 tarihinde 12,474TL karşılığında Nespresso F541 gran latissima süt çözümlü kahve makinesi satın aldım. Ben kahve makinesini satın aldıktan sonra Efsane kasım kampanya dönemi olduğundan almış olduğum kahve makinesinin fiyatı hem amazonda hem de Hepsiburada sitesinde fiyatı 11.222,04TL'lere kadar düştü. Ben arada oluşan yüksek fiyat farkı sebebi ile kahve makinesini iade edecektim. Bununla alakalı Amazon müşteri hizmetlerini aradığımda arada oluşan fiyat farkının 20/12/2024 tarihinde hediye kartıma sistem üzerinden otomatik olarak iade edilecek bilgisi verildi. Böyle bir kampanyalarının olduğu bilgisi verildi. Bende ürünün resmini, fiyatının, rengine kadar olan bütün bilgileri Amazon sitesine mail attım. Bende fiyat farkı tarafıma verileceği için kahve makinesini iade etmedim. Aradan 10 gün geçmesine rağmen defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen tarafıma "endişelenmeyin, ilgileniyoruz, size geri dönüş yapacağız" şeklinde her defasında oyalama içerir. Bilgi verildi. Bugün tekrar aradım maalesef yardımcı olamayacaklarını para iadesi yapılmayacağını söylediler.
Koskoca Amazon şirketinin bu şekilde mağduriyet yaşatacağını düşünmedim. Belki müşteri hizmetleri kısmında sıkıntı olabilir. Düşüncesi ile son çare buraya yazmak durumunda kaldım. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini, tarafıma 20/12/2024 tarihinde paranın iade edileceği konusunda da söz verildiğinden aradan geçen zamanda nazara alınarak bir an önce mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

profile profile

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
30 Aralık 2024 11:57
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Anneler Günü Hediyesi Kahve Makinesinde Büyük Fiyat Farkı Mağduriyeti

Meryem
29 Nisan 22:35
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
12 Haziran 2024 12:33
Amazon 1 Günde Fiyatı Değişen Ürün
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
28 Ekim 2024 11:17
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

Seçkin
15 Şubat 2024 00:16