Baydöner Geç Teslimat Ve İletişim Eksikliği

11 Ekim 2024 23:36

Bugün yani 11.10.2024 tarihinde saat 21.25'te Baydöner isimli firmanın Balıkesir/Bandırma Liman AVM şubesinden Trendyol GO üzerinden bir sipariş verdim. Bana siparişin saat 22.00 ila 22.10 arasında teslim edileceği söylendi. Ancak Saat 22.30'a geldiğinde hala bir açıklama yoktu. Belki kurye sıkıntı yaşamıştır belki başka bir aksaklık ya da yoğunluk vardır diye 20 dakika fazladan bekledim. Hala bir güncelleme olmayınca Trendyol GO temsilcileri ile iletişime geçtim ve firmaya ulaşılamadığı bilgisini aldım. Saat 22.40'a geldiğinde bir terslik olduğunu anlayıp Google üzerinden şubenin çalışma saatlerini kontrol ettim. Saat 22.00'da şubenin kapandığı belirtiliyordu. Madem şube 22.00'da kapanıyor ve benim siparişim yetiştirilemeyecek, neden benim siparişime onay veriliyor ve neden yetişemeyeceği fark edildikten sonra bu sipariş iptal edilmiyor? Siparişimin iptalini istedim ancak bu mağduriyetin tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.

Ege
Ege
11 Ekim 2024 23:37

Trendyol iademi gerçekleştirdi ancak bu sorumsuzluğun çözümü ve mağduriyetim karşısında bir açıklama bekliyorum

12 Ekim 2024 11:39 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 30346590 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

21 Ekim 2024 15:00

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 30346590 nolu şikayet ile ilgili olarak tarafınızla iletişime geçilemedi. Her türlü görüş ve önerileriniz için 4445080 nolu Müşteri Hizmetleri hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Hüseyin
Hüseyin

Liman AVM baydönerde akşam yemeğimi ailemle beraber yedim keşke yemez olsaydık s*** isminde personel ne konuştuğunu ve ne yapması gerektiğini bilmeden oraya koymuşsunuz bir daha asla bir baydönerde yemek yemeyeceğim yakınlarıma dahi tavsiye etmeyeceğim...

İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
25 Aralık 2023 20:26
"Şikayetim ile ilgili hemen geri dönüş yapıldı. Siparişimin karşılamama sebebinin getiren firmanın oturduğum bölgeye teslimat yapmadığını belirttiler. Bende gerekli bilgi dönüşlerini yaptım. O zaman sipariş kabul etmemeleri gerektiğini söyledim. Konu ile ilgili düzenlemeleri yapacaklarını belirttiler. Yaşanan olumsuzluğu telafi etmek için ailem ile birlikte bizi ağırlamak için nazik bir tekifde bulundular. Müşteri temsilcisi Zeynep Hanım'ın ilgili ve çözüm odaklı bilgi aktarımı için teşekkür ederim."
Sena sonucu yetersiz buldu

21 Aralık 2024 17:40
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
25 Ağustos 2024 21:46