Onur sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Haksız İcra Kaldırma Ücreti!

26 Aralık 2024 18:48

Proje numaram 168**56-0. Günü gününe ödemelerimi yaptım ve borcumu bitirdim. Evin üzerindeki icranın kaldırılması için başvurdum ama haksız yere benden 8.700,00 TL icra kaldırma parası istiyorsunuz. Ekte gönderdiğim sözleşmede de yazıyor, evin üzerindeki icrayı kaldırma masrafı Birevim'e aittir diye ama siz milleti mağdur etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Defalarca başvuru yaptım, yatırmıyorsunuz, insanları mağdur ediyorsunuz. Üstelik ben sizin reklamlarınızda olan kişiyim, evime gelip ekibinizle reklam çekimi yaptınız. Youtube.com'da halen var o reklamınız.

25 Şubat 16:07

Artık ben bu firmayı şikayet etmekten ve bunların yaşattığı sıkıntılardan usandım. 2024 kasım ayında ödemelerim bitmesine ve hemen senetlerimi talep etmeme rağmen bugüne kadar oyalıyorlar. Her aradığımda senetleriniz kargolanmış geliyor deyip milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Ya arkadaş bu senetler antarktika kıtasından mı geliyor. Yeter artık Birevim e yazıldığım ilk günden beri her konu da sıkıntı yaşattınız bana ödememizi günü gününe yapıyoruz. Senetler gelmiyor. Birazcık mantıklı olan varsa bunlara bulaşmaz.

senetlerim-nerede-birevim-sabir-tasiran-gecikmeler-1.jpg
17 Şubat 14:21

Proje ve sözleşmeye istinaden günü gününe tüm ödemelerimi yaptım ve projenin borcumu bitirdim. Evin üzerinde ki icranın kaldırılması için başvurdum ama haksiz yere benden 8.700.00 TL icra kaldırma parası istediniz. Bende sikayetvar.com a Bu şikayeti 26 Aralık tarihinde yazdım ancak beni arayıp şikayeti kaldırın ödemenizi biz yapacağız dediniz 2 ay oldu oyalayıp kandırdınız sırf şikayeti kaldırmam için böyle sahtesiniz iste. Ekte gönderdiğim sözleşmede de yazıyor evin üzerinde ki icrayı kaldırma masrafı Birevim'e aittir diye ama siz milleti kaldırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz defalarca başvuru yaptım yatırmıyorsunuz insanları mağdur ediyorsunuz. Üstelik ben sizin reklamlarınızda olan kişiyim evime gelip ekibinizle reklam çekimi yaptınız. Youtube.com da halen var o reklamınız Haram olsun size tüm hakkim. Anlaşılan sizinle mahkemede hesaplaşacağız.

17 Şubat 09:03

Proje ve sözleşmeye istinaden günü gününe tüm ödemelerimi yaptım ve projenin borcumu bitirdim. Evin üzerinde ki icranın kaldırılması için başvurdum ama haksiz yere benden 8.636.00 TL icra kaldırma parası istediniz. Bende sikayetvar.com a Bu şikayeti 26 Aralık tarihinde yazdım ancak beni arayıp şikayeti kaldırın ödemenizi biz yapacağız dediniz 2 ay oldu oyalayıp kndırdınız sırf şikayeti kaldırmam için böyle sahtesiniz iste. Ekte gönderdiğim sözleşmede de yazıyor evin üzerinde ki icrayı kaldırma masrafı Birevim'e aittir diye ama siz milleti kaldırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz defalarca başvuru yaptım yatırmıyorsunuz insanları mağdur ediyorsunuz. Üstelik ben sizin reklamlarınızda olan kişiyim evime gelip ekibinizle reklam çekimi yaptınız. Youtube.com da halen var o reklamınız Harm olsun size tüm hakkim. Anlaşılan sizinle mahkemede hesaplaşacağız.

profile profile
Onur
05 Mart 13:03

Eşimle birlikte yazıldığımız projeye sözleşmeye istinaden günü gününe tüm ödemelerimizi yaptık ve projenin borcunu bitirdik. Evin üzerindeki icranın kaldırılması için başvuru yaptık ama haksız yere bizden 8.700,00 TL icra kaldırma parası istediniz. Eşimle sikayetvar.com'a buna benzer bir şikayeti 26 Aralık tarihinde yazdık ancak arayıp şikayeti kaldırın, ödemenizi biz yapacağız dediniz. 2 ay oldu, oyalayıp yanılttınız. Sırf şikayeti kaldırmamız için böyle davranıyorsunuz.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 15:11
Birevim 18 Ay Tükeniş: Beklenen Teslimat Hayal Kırıklığı
Birevim 18 Ay Tükeniş: Beklenen Teslimat Hayal Kırıklığı
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 10:31
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
07 Ağustos 2023 22:45
Finansmanı Sağlamayan Birarabam İnsanları Mağdur Ediyor
Seracettin sonuçtan hiç memnun değil

Seracettin
22 Temmuz 15:27
Birevim Borcumu Ödememe Rağmen İcra Dosyamı Kapatmıyor
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Birevim'de Kayıt ve Ödeme Sorunları Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

01 Eylül 20:02