Serdar sonucu yetersiz buldu

Geri Ödeme Belirsizliği Ve İletişim Sorunları

Geri Ödeme Belirsizliği Ve İletişim Sorunları
20 Aralık 2024 09:00

EasyCep'ten Apple Macbook Pro bilgisayar siparişi verdim, elime geçtikten bir gün sonra kullanım zorluğu nedeniyle geri gönderdim. Üzerinden 2 haftadan fazla bir süre geçmiş olmasına rağmen geri ödemeyi hâlâ gerçekleştirmediler. Bu süreçte hem WhatsApp hem de canlı destek ile birçok kez iletişime geçtim. Ürünün ellerine geçtiğini, kutu açılımının beklendiğini ve nihayet kutu açılımının yapıldığını, iadenin belirlenen süre içerisinde karta iade olacağını söylediler. İade gerçekleşmeyince tekrar iletişime geçtim, bu sefer ise ürünün ellerine geçip geçmediği ile ilgili belirsizlik olduğunu ve kontrol gerçekleştirdiklerini belirttiler. Burada bir ikilem söz konusu; kendi kendileri ile çeliştiler ve beni oyalayarak geri iadeyi yapmama konusunda ısrarcı olduklarını düşünmeye başladım. Dolayısıyla acaba geri ödemeyi yapmayacaklar mı diye tereddüt etmeye başladım. Bu durumun uzamasından şikayetçiyim.

20 Aralık 2024 09:03 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

20 Aralık 2024 10:47

Sorunumun çözümüyle birlikte ulaşmanızı bekliyorum

20 Aralık 2024 11:50
20 Aralık 2024 21:05

Gün boyu herhangi bir gelişme olmadı. Zaten süreç iki haftayı çoktan geçti, hâlâ kontrol edip geri dönüş sağlayacağız diyorsunuz. Anlamakta zorluk çekiyorum.

23 Aralık 2024 14:39

En son görüşmemden sonra hâlâ süreci inceliyoruz, birimlerden geri dönüş bekliyoruz vb. Oyalama cevaplar veriliyor, çözüm için ciddi bir adım atılmadı. EasyCep bu süreçte benim nezdimde ciddi prestij kaybı yaşadı, bundan sonrasında tekrar alışveriş yapar mıyım bilemiyorum ama çevremdekilere kesinlikle öneride bulunmam.

24 Aralık 2024 13:52

Bugün itibariyle sorunum çözüldü, geri ödeme nihayet herçekleşti.

24 Aralık 2024 15:53

Dursun
Dursun

Paranız iade oldu mu

Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Macbook Pro’nun Ücret İadesi Aylardır Yapılmadı, Kredi Puanım Zarar Gördü

Sezgin
06 Ekim 2025 05:14
iade-edilen-macbook-pronun-ucret-iadesi-aylardir-yapilmadi-kredi-puanim-zarar-gordu-1.jpg

İsimsiz
25 Haziran 2024 01:16