Getiraraç Park Cezası Bana Yansıtılmaya Çalışılıyor Lütfen Okuyunuz

22 Ağustos 2024 12:17

04.08.2024 Tarihinde getiraraç kiralayıp saat 11:30 da Üsküdar merkez Selmanı Park Caddesi üzerine park ettim. Bu bölge (mor) kampanyalı bölge yani araçları oralara bırakmamız teşvik edilen bölge. Sürüş puanım 100, ödeme yapıldı resim çekildi ve onaylanıp kapılar kitlendi. Aynı gün akşam saat 20:49 da oradaki bir dükkan sahibi araç güya dükkan önünü kapatıyor bahanesiyle emniyeti arayıp ceza yazdırarak aracı çekiciyle çektiriyor. Ceza tutanağına hatalı uygunsuz park olarak yazılıyor. Aradan 20 gün geçtikten sonra getiraraç beni arayıp 1450 TL olan cezayı aracı en son ben oraya park ettiğim için ödemem gerektiğini söyledi. Ben şimdi soruyorum park ettikten neredeyse 10 saat sonra keyfi olarak şikayet edilip çekilen aracın cezasını ben niye ödüyorum? Ayrıca İstanbul'da hangi sokaktaki aracınızın çekilmeyeceğinin garantisi var? Biz aracı park ettikten sonra gelişen durumlardan niye sorumluyuz? Araca düzenlenen ceza makbuzu ve diğer belgeleri size yollayacağız demelerine rağmen tarafıma bir şey yollanmadı. Bu aracı benden sonra 10 saat Üsküdarın merkezinde kimse kiralamamış mı çok merak ediyorum tesadüf mü. Yetkililere ve sağ duyulu kullanıcılara sesleniyorum. Getiraraç sistemindeki açıklardan eksikliklerden doğacak ve sonradan oluşabilecek bu tür maddi külfetleri neden en son kullanıcıya tahakkuk ettirmeye çalışıyorsunuz? Hak mı adalet mi? Hakkımı helal etmiyorum. Sizi kullanıcıların inisiyatifine havale ediyorum. Çünkü ben ve aile fertlerim Getir uygulamasını kökten telefonumuzdan siliyoruz ve asla kullanmayacağız.

Merhabalar dedikleriniz birebir aynısını 2 kere yaşadım 1 hafta içinde. Bir sonuca ulaşabildiniz mi?

28 Ağustos 2024 01:11

17 Ekim 2023 00:02
Getiraraç Olmayan Cezanın Parasını Talep Ediyor!

15 Temmuz 2024 21:51