Merve sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 23:17

Şubat ayında İstikbal retro koltuk takımı aldık, Ankara/Sincan mağazasında online üzerinden sipariş oluşturuldu ve Mart ayında koltuklar geldi, kurulumu gerçekleşti. Fakat koltuklar mağazada durduğu gibi durmuyor, oturma yeri öne doğru meyilli ve insan rahat oturamıyor.
Üçlü koltukların oturulan minderleri aşağı doğru çok kavisli ve orantısız. Oturulan alan çok dar kalıyor ve bu kavis son derece konforsuz hatta rahatsız edici. Koltuğa oturup rahat etmeniz mümkün değil. Mağazada denediğimiz ürün böyle değildi.
Ayrıca koltuklar yıllardır kullanılmış gibi ve fotoğraflarda görüleceği üzere kirli görünüyor. Eskimiş, yıpranmış bir görüntüsü var. 30.000 TL verip bu durumu yaşamak çok üzücü.
Yine kumaşın keten olduğu söylenmişti, fakat keten değil kumaşı. Teslim aldıktan sonra hemen müşteri hizmetlerini aradık. İki kez kayıt oluşturuldu ama üstünkörü inceleme yapılıp üründe bir sorun olmadığı belirtildi.
İstikbal bizim için hayal kırıklığı oldu, iade istiyoruz.
Aksi takdirde gerekli yasal yollara başvurulacağını tarafınıza bildiririz.

11 Aralık 2023 23:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)

15 Aralık 2023 16:14

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Merve
15 Aralık 2023 16:16

Üretimsel bir hata olmadığını belirtmek için aradılar. Hiçbir çözüm ya da incelemek için ekip gönderimi sunulmadı. Yasal yollarla hakkımı arayacağım. İstikbal pişmanlıktır.

Yildiz

Bende aynı sorunu yaşıyorum bu hafta arayacağım İstikbal'i sonuç çıkmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

Damla

Merhabalar sorununuz çözüldü mü acaba?

Damla

Evet ne yazık ki var ve garanti belgesinde yazıldığı söyleniyor ancak bende Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim

Merve

Merhabalar, hayır. Firma hiç yardımcı olmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağız. Ve koltuk git gide kötüleşiyor. Siz de mi aynı sorunu yaşıyorsunuz

Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 13:54
İstikbal Retro Koltuk Takımı Mağduriyeti
Ayyce sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Koltuklarda Çökme ve Deformasyon, Çözüm Sunulmadı

17 Ekim 03:37