Kaan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 20:33

Merhaba, ben 26/04/2024 tarihinde İtopya Acıbadem şubesi üzerinden Monitör satın aldım. (Modeli Asus Tuf Gaming 27 inc VG279Q1A) Bu ürünün ekranında pixel hatası olduğu için servise verdim. (27 gün bekledim) Ürün yenisi ile değiştirilmişti. Ürünü kapalı kutu olarak teslim aldım. Ürünü açtığımda monitörün sol arka köşede ezikliği vardı ve ürünü 11/09/2024 tarihinde İtopya üzerinden yine servise gönderdim. Bugün yani 08/10/2024 tarihinde ürünü İtopya teknik servisten teslim aldım. Ürün yenisi ile değiştirilmemiş garantisi olan ve yeni aldığım ürüne 1070 TL ek ücret çıkarılmıştır. Yeni aldığım ürüne servis ücreti vermek istemiyorum ve ürünün para iadesini talep etmiştim. Bu durumda mağdur oldum ve Tüketici Hakları'na başvuracağım.

09 Ekim 2024 09:59 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup incelemeye alınmıştır. Marka prosedürleri dışında bir durum tespit edildiği takdirde tarafınızla iletişim kurulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Kaan
09 Ekim 2024 18:34
Monitör Değişimi ve Ek Ücret Sorunu: Tüketici Hakları'na Başvuracağım

Asus Türkiye tarafından böyle bir mail aldım (Sizinle paylaştım). Ürünün hasarlı olduğuna dair ilk günden 10/09/2024 tarihinde İtopya'ya ilettiğim mail halen durmakta fakat ona da geri dönüş alamamıştım o maili de ayrıca sizlerle paylaşıyorum. Bu ürünün iadesini talep ediyorum ve yardımcı olmanızı bekliyorum.

Kaan
08 Kasım 2024 13:47

Satış sonrası müşteri desteğiniz yok. Bana bu durum hakkında dönüş bile yapmadınız. Paylaştığınız mailden bile dönüş yapmıyorsunuz bunu paylaştığım fotoğraflarla da gösteriyorum ama sizin yardımcı olma gibi bir niyetiniz yok. Tüketici Hakları'na başvurdum, geri dönüşünüzü oraya yaparsınız.

Saru
Şikayeti Çözüldü

Son durumunuz ne oldu?

23 Temmuz 2024 17:42
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Alınan Monitörde Arıza Ve İade Talebinin Reddedilmesi

11 Eylül 19:35