Letgo'da Sahte Satıcı

15 Aralık 2024 10:16

Dün Letgo internet sitesinde mesajlaştığı bir PlayStation için Küçükçekmece'ye ürünü almaya gittik. Ürünü almaya giderken satıcı, bize ürünün arkadaşında olduğunu ve arkadaşının ürünü satın almak istediğini, ona satmadığı için ayıp olmasın diye fiyat konuşulmaması gerektiğini söyledi.

Biz ürünü anlattık, gittiğimiz kişi meğerse bir Letgo ürün satıcısıymış ve bizimle konuşan kişi onun ürünlerini internete kendi satıyormuş gibi koymuş. Bizimle anlaştıktan sonra onu da ürünü kendi alacakmış gibi konuşup bizi ürünü görmeye yolladığını söylemiş.

En son IBAN'dan parayı atınca olay gün yüzüne çıktı. Aradığımız kişiye ulaşamadık ve mağdur olduk. Ayrıca hiç kimse bir şey yapamadı. Bir daha asla internetten alışveriş yapmam,. Kişi daha sonra telefon hattına kadar kapatıyor, bu nasıl olabilir. Dakikalar içerisinde demek ki çok profesyoneller.

16 Aralık 2024 12:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
30 Mayıs 2025 22:38

Yani hesabı kapalı şahsın ben size nasıl atayım hesabını

30 Mayıs 2025 22:41

Şahıs hesabını kapattı ve size hiçbir turlu atamıyorum olan benim parama oldu

Anonim
Anonim

Beyler son durum nedir hala devam ediyor sanırım şu an biriyle random yazışıyorum hikaye çok benziyor

Bünyamin

Kanka vallahi Letgo benden elemanın hesabını istiyor ama hesabı kapalı ne yapacağımı bilmiyorum

Emre

Hocam aynı durum benimde başıma geldi son durum nedir

Bünyamin

Reis vallahi polis geldiğinde bulunması çok zor demişti hala peşindeyim sen ne kadarını kaptırdın

Lütfiye
02 Aralık 2024 09:39