22 Ekim 2024 16:03

18 Ekim 2024 tarihinde Kayseri Metro markete ekte fotoğrafta görüldüğü şekilde evcil dostumuzla alışveriş yapmaya başladık. Girişte vs kimse bizi uyarmadı. Market arabamızı doldurup alışverişimizi tamamlamak üzereyken yanımıza gelip dostumuzu arabaya bırakmamızı söylediler. 2024 yılında insanların evcil hayvanları artık evlatları yerine koyduğunu bilmek gerektiğini düşünüyorum. 5 derece havada arabada tek başına kalmasını önerdiğiniz şey bir çanta veya oyuncak değil. Hijyen hijyen ellerini yıkama alışkanlığı olmayan bir toplumda bu çok havada kalan bir söylem. Kaldı ki içeride kuşlar uçuyor bakliyat reyonundan bulgur vs alıyor. Defaatle gördüm ve asla rahatsız olmadım. Çünkü malum o bakliyat veya açıkta satılan sebze meyvenin yetiştiği tarlada bahçede, bekletildiği depoda, nakliye alanlarında ne tür hayvanlara maruz kaldığını bilmeyecek kadar hayattan kopuk değiliz. Fotoğrafta gördüğünüz şekilde evcil dostumuzla Ankara, Antep, Urfa, İstanbul vs birçok ilde birçok müzeyi dolaştık. Birçok otelde konakladık. Birçok restoranda kucağımızda beraber yemek yedik. Bugüne kadar yanından köpek geçen gıdayı yediği için ölen hastalanan birinin kayda geçtiği de görülmüş şey değil. Birkaç dar görüşlü insanın hoş görüsünü kazanmak için agresif, çağ dışı ve marka imajınıza yakışmayan bu tutumdan ivedilikle dönmenizi sizin adınıza ve hayvan severler adına rica ediyorum. Not: fotoğrafa lütfen bir daha bakın, dışarıyla temas kurması mümkün değil şeffaf kısımlar file çünkü bir canlı olduğu için oksijen ihtiyacı var. Tüyü bile çıkıp düşemez. Zaten havlayan bir köpek değil rahatsızlık veya hijyenle ilgili bir durum değil bir yaşam tarzına karşı alınmış bir tavır olarak değerlendiriyorum ben bunu.

23 Ekim 2024 11:03 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

28 Ekim 2024 13:51

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İnci
İnci

Süratinin güzelliği ya maşallah 🥰 bizi de bir markete almadılar şikayetleri okuyordum. Umarım bu geri kafalılardan kurtuluruz. Onlar bizim evimizin bireyleri. Kendi doğurduğu çocuğa bakamayanların yetiştirdiklerinden ne olacak sonuç bu

03 Şubat 2024 22:55
Berkay sonucu yetersiz buldu