Obilet'te Bilet Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Halil
21 Kasım 2024 23:10

Obilet firmasının müşteri hizmetleri numarası olan 0850***2 ** numarayı arayıp 2 dakika 48 saniye konuştuğum için faturama ek 18 TL yansıma yapıldı. Böyle bir şey olması normal değil. Sizin gibi kurumsal bir firmanın böyle bir şey yapması doğru olmadı. Düzeltilmesini talep ediyorum. İyi günler. İyi akşamlar, ben gündüz saat 10:20'de İstanbul Golf'tan Denizli'ye bilet aldım. 31 numara bilet alırken t. C. Kimlik numaram istendi, girdim. Kart numaramı istedi, kart numaramı girdim. Şimdi firmaya geldim, otobüs 11'e alınmış. Koltuk numaram değişmiş, otobüsün plakası değişmiş ve ben şu an otobüs bekliyorum. Gitmem gereken otobüsü hala bekliyorum, saat 11:00 oldu. Bu nitelikli yanıltma, oraya rastgele bir telefon numarası girilmiş, siz girdiniz deniliyor. Biz herhangi bir telefon numarası girmedik. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, numaranın eksik tuşlandığını söylüyorlar. Öyle bir numara olmadığını söylüyorlar. Bu numarayı oraya kim giriyor? Bununla ilgili gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

21 Kasım 2024 23:23 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

21 Kasım 2024 23:41

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

Zeynep
Zeynep

O biletten az önce yanlış tarihe bilet aldım 1500 TL'ye hemen iptal etmek istedim ama ne müşteri temsilcisi numarasını bulabildim. Uygulamadan iptal ettiğimde paramın en azını verdi bir daha asla kullanmayacağım bir firma çok kötü

Bayram sonuçtan çok memnun

Bayram
30 Kasım 2024 01:02
"O bilete ve çalışma arkadaşlarına teşekkürler"

Obilet Uçak Bileti Kupona Dönüştürme Problemi

Murat