Erdoğan sonuçtan memnun

Opet Kazanılan Puanlar Nerede

24 Haziran 2024 15:34
Erdoğan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi özel olarak aradı sorunum giderildi ilgilerine teşekkür ederim.”

Opet'ten farklı günlerde almış olduğum akaryakıttan kazanılan 177 TL. Puanı kullanmak istedim, petrol görevlisi hiç puanın yok dedi, müşteri hizmetlerini aradım 50 TL'sinin silindiğini kalanının ise 1500 TL akaryakıt alırsam kullanabileceğimi söyledi. Ben 1500 TL'lik akaryakıt almaya mecbur muyum, belki param yok bana göre çok saçma, işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar. Puanlarımı geri iade edin. Bundan sonra Opet'ten alışveriş yapmayacağım.

26 Haziran 2024 12:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

26 Haziran 2024 12:44

Ümit sonuçtan çok memnun

Ümit
07 Ağustos 2024 15:31
"Şikayetim zaten kesinlikle Opet markasına değil di. Bayinin yapmış olduğu yanlışlıkla silinen puanlarının geri iade isteği idi. Şikayetim daha yayınlanmadan Opet müşteri hizmetlerinden çok kibar bir bayan arayarak yanlışlığın düzeltildiğini ve puanlarımın geri yüklendiğini bildirdi, teşekkürler Opet. Teşekkürler Şikayetvar..."

Ali
17 Mayıs 2024 00:29
Opet Açıklayıcı Olmayan Mesaj Sayesinde Kampanyadan Yararlanamadım
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Nuri
14 Temmuz 2024 20:20
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
12 Temmuz 2024 16:10
"TSK zar zor çözüldü memnuniyet sağlandı"
Akın sonuçtan memnun

Akın
05 Nisan 2024 08:30
"İftar vakti aramanız dışında bir sıkıntı yoktu. Telefonu açmadım ama Opet uygulamasından 125 TL puan iade edildiğini gördüm. Teşekkürler"