Tuğrul sonuçtan çok memnun

Opet Parasını Ödememe Rağmen Hizmet Vermedi

23 Haziran 2024 14:59
Tuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Opet müşteri memnuniyetini sağladı. İlgili müşteri temsilcisine teşekkür ederim...”

23.06.2024 tarihinde Opet benzin istasyonu olan İstanbul enerji sanayi ve ticaret a. S den saat 12.00 da 1000 TL lik yakıt aldım. Sonra araç yıkama ve köpük satın aldım. Karşılığında 100 TL ödedim. Aracımı yıkamak için köpük kullandım ve peşinden su kullanmak istediğimde fiş çalışmadı.

Kasaya gittim. İlgili bayan arkadaş f** bey ilgili kişi bulun ve görüşün dedi. F** beyle görüştüm. Üzgünüm yapacak bir şey yok. Tekrar ücret öde fiş al dedi. Kasaya bayana gidip durumu anlattım. Bayanda aynı şekilde tekrar para ödeyip fişini alacaksınız dedi.

Ben f** beye ve bayana parayı zaten ödedim. Sistem arızası olduğu için hizmet alamadığımı söylememe rağmen mağdur ettiler. Arabam köpüklü kaldığı için 50 TL daha ödeyip fiş aldım. Opet kuruluşuna yakışmayan hareket. Gerekli incelemelerin yapılmasını istiyorum. 0505800***

25 Haziran 2024 20:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Tuğrul A., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

02 Temmuz 2024 10:31

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

02 Temmuz 2024 10:31

Rafet
30 Temmuz 2024 13:28

Opet Pompacı Takılı Unuttu

Nazif
18 Eylül 2023 23:02

Hasan
07 Ağustos 2024 01:07
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Opet Yakıt Alımında İbre Oynamadı

Pınar
21 Temmuz 2024 21:31
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Opet Mordoğan'da Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Sorunlu Hizmet

Aykut